Moich dziewięć skarbów.a może więcej?fotki

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob lip 14, 2007 20:00

:D
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie lip 15, 2007 7:27

Kiedys zwoziłam wszystkie dzieci z rodziny do nas do Warszawy...ale wiadomo pojedynczo to raz ,byłam młodsza czyli mniej zakocona...teraz co krok to kot... :wink:
ja bardzo lubie dzieci ,dlatego finał jest takiże rodzice sobie a ja z dziecmi...[przy kompie mam 5min. obaj panowie na moich kolanach...jak usneli ..jaka błoga cisza zapadła :lol: chciałoby sie powiedzieć ..noco trwaj...ale w nocy szanowna Kropka rozebrała się dogolasa ..kaftan potarmosiła....i szczęśliwa ..17 miała mieć zdjęcie szwow ..zostawie ja juz w spokoju.. :wink:
Pola zwaliła talerz i niewele brakowało poleciałby kwiatek... :? Macius (9l.) spadł z łóżka...no poprostu noc zdarzen..
a za oknem upał ..nie lubie upałów..duszno mi wtedy :cry:
potrzebuje tymczasu dla malenkiej koteczki gwałconej przez wielkie kocury..to siostra mojego chaszczaka..jest sliczna ... :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lip 15, 2007 9:31

Co do tymczasiku, niestety nie moge pomoc, :(
A co do dzieci, to ja tez je lubie.TZN lubie dzieci mądre,w miare nie rozpieszczone - to takie pójście na łątwizne :wink: W pracy mam dużo halasu dzieki dzieciakom , dlatego w domu bardzo sobie cenie spokoj 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie lip 15, 2007 9:38

ja nie pracuje ..ale tez bardzo sobie cenie spokój :wink:
a juz wkurza mnie naokrągło włączony telewizor.... :twisted: no ale każdy lubi co innego.. :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lip 18, 2007 12:15

Dorciu co tam u Was? :D Goście jeszcze są?
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Śro lip 18, 2007 14:40

Są...bardzo lubie tych swoich gosci ..ale jestem juz zmęczona,kiepsko się czuje na te pogody.. :oops:
Brałam na astme sterydy...odstawiłam ..bez sensu głupia baba :evil: puchne teraz i wszystko mnie boli..a mały Macius patrzy na moje nogi i mówi...ciocio ty masz takie grube nogi jak na filmach :twisted: :wink:
Futra bardzo nieciekawie znosza ta pogode...az mi ich żal...psom wygoliłam brzuszki ale to malo..a koty wszystkie po kątach..
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lip 18, 2007 15:15

Dziś już jest u nas chłodniej niż wczoraj a u Was jak też trochę lepiej?
A Maciuś to szczery chłopak. :twisted: :wink:
Dorciu trzymaj Ty te nogi gdzieś wyżej jak siedzisz. :)
Obrazek

maggia

Post » Śro lip 18, 2007 16:29

Dorciu, a jak Polusia?
Maggija, czy ona będzie Ciebie, bo zagubiłam wątek?
Stanęłam na tym, że tak, ale nie wiem, jak się dalej potoczyły sprawy.
Więc pytam wścibsko :oops:

A moje srajki miały rozwolnienie po Leonardzie właśnie.
Obrazek Obrazek Obrazek
Moja mała Lolunia 07.03.2009 [']

Monisek

Od: Śro gru 27, 2006 13:15

Post » Śro lip 18, 2007 16:32

Monisek pisze:Dorciu, a jak Polusia?
Maggija, czy ona będzie Ciebie, bo zagubiłam wątek?
Stanęłam na tym, że tak, ale nie wiem, jak się dalej potoczyły sprawy.
Więc pytam wścibsko :oops:

A moje srajki miały rozwolnienie po Leonardzie właśnie.

Po Pole pojadę 6 sierpnia jak wrócę z wczasów. :D
Obrazek

maggia

Post » Śro lip 18, 2007 16:41

Pola to temat morze... :lol: wdzięczne ,mięciutkie ,delikatne i takie pieszczotliwe bardzo...
A macius tak ,szczery az do bolu :evil: :wink: ale kochany dzieciak z niego.. :lol: jak tak ładnie mi powiedział...to natychmiast nadepnął Pitulince na łapeczke :twisted: zbladł ,zaczął się jąkać i ciagle mnie pytał czy nic jej nie zrobił..raniutko ,oświcie prawie przyszedł i pyta ..ciociu czy nic sie nie stalo Pitulince :?: miałam ochote go wycałować :D
Zastanawiam się czy moje futerka po Leonardo nie maja problemów.. :? bardzo go lubią....i zawsze bylo OK...a teraz Pitulinka ,porzednio Pola...U Czupurka oK.

mam już tone chusteczek zakupionych i relanium :oops: jakoś musze to przejść...
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lip 18, 2007 16:48

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=63068 to jest wątek jaki zalozyłam moim tymczasikom ,zaczynamy pomału szukac domków... :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lip 18, 2007 16:59

dorcia44 pisze:Pola to temat morze... :lol: wdzięczne ,mięciutkie ,delikatne i takie pieszczotliwe bardzo...
A macius tak ,szczery az do bolu :evil: :wink: ale kochany dzieciak z niego.. :lol: jak tak ładnie mi powiedział...to natychmiast nadepnął Pitulince na łapeczke :twisted: zbladł ,zaczął się jąkać i ciagle mnie pytał czy nic jej nie zrobił..raniutko ,oświcie prawie przyszedł i pyta ..ciociu czy nic sie nie stalo Pitulince :?: miałam ochote go wycałować :D
Zastanawiam się czy moje futerka po Leonardo nie maja problemów.. :? bardzo go lubią....i zawsze bylo OK...a teraz Pitulinka ,porzednio Pola...U Czupurka oK.

mam już tone chusteczek zakupionych i relanium :oops: jakoś musze to przejść...

Widzę, że ciocia dobrze wychowuje Maciusia :D Mały miłośnik zwierząt już rośnie. :D

Leonardo Ciupulka nie lubi więc nic nie mogę powiedzieć na temat tej karmy. :? Musiałam wyrzucić do śmieci niestety.

Dorciu żadnego relanium nie pozwalam się faszerować!! Oj! Oj!(ikonka grożąca paluszkiem). Dosyć już leków bierzesz.
Melise sobie obie sparzymy bo ja też będę zdenerwowana. :oops:
Obrazek

maggia

Post » Śro lip 18, 2007 19:02

dorcia44 pisze:Są...bardzo lubie tych swoich gosci ..ale jestem juz zmęczona,kiepsko się czuje na te pogody.. :oops:
Brałam na astme sterydy...odstawiłam ..bez sensu głupia baba :evil: puchne teraz i wszystko mnie boli..a mały Macius patrzy na moje nogi i mówi...ciocio ty masz takie grube nogi jak na filmach :twisted: :wink:
Futra bardzo nieciekawie znosza ta pogode...az mi ich żal...psom wygoliłam brzuszki ale to malo..a koty wszystkie po kątach..

jakie on filmy oglada? 8O :wink: Dorciu Wpółczuje , to okropna dolegliwość.

moś

Post » Śro lip 18, 2007 21:21

moś ja nie wiem jakie filmy ogląda ale wiem że mnie zatkało :roll: ale komplementy fajne są nie :?: :wink:
lubie Maciusia :lol:
Byl ze mną dzis u weta... :wink: z Nelką i dwoma kociakami ,jak fajnie się zachowywal...jak oglądał ,przypatrywał... fajny z niego bąk :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lip 18, 2007 21:33

dorcia44 pisze:moś ja nie wiem jakie filmy ogląda ale wiem że mnie zatkało :roll: ale komplementy fajne są nie :?: :wink:
lubie Maciusia :lol:
Byl ze mną dzis u weta... :wink: z Nelką i dwoma kociakami ,jak fajnie się zachowywal...jak oglądał ,przypatrywał... fajny z niego bąk :lol:

takie dziecko to bym chciala miec :D

moś

[poprzednia][następna]