Moderator: Estraven

Monisek pisze:Dorciu, a jak Polusia?
Maggija, czy ona będzie Ciebie, bo zagubiłam wątek?
Stanęłam na tym, że tak, ale nie wiem, jak się dalej potoczyły sprawy.
Więc pytam wścibsko![]()
A moje srajki miały rozwolnienie po Leonardzie właśnie.

dorcia44 pisze:Pola to temat morze...wdzięczne ,mięciutkie ,delikatne i takie pieszczotliwe bardzo...
A macius tak ,szczery az do bolu![]()
ale kochany dzieciak z niego..
jak tak ładnie mi powiedział...to natychmiast nadepnął Pitulince na łapeczke
zbladł ,zaczął się jąkać i ciagle mnie pytał czy nic jej nie zrobił..raniutko ,oświcie prawie przyszedł i pyta ..ciociu czy nic sie nie stalo Pitulince
miałam ochote go wycałować
![]()
Zastanawiam się czy moje futerka po Leonardo nie maja problemów..bardzo go lubią....i zawsze bylo OK...a teraz Pitulinka ,porzednio Pola...U Czupurka oK.
mam już tone chusteczek zakupionych i relaniumjakoś musze to przejść...

dorcia44 pisze:Są...bardzo lubie tych swoich gosci ..ale jestem juz zmęczona,kiepsko się czuje na te pogody..![]()
Brałam na astme sterydy...odstawiłam ..bez sensu głupia babapuchne teraz i wszystko mnie boli..a mały Macius patrzy na moje nogi i mówi...ciocio ty masz takie grube nogi jak na filmach :twisted:
![]()
Futra bardzo nieciekawie znosza ta pogode...az mi ich żal...psom wygoliłam brzuszki ale to malo..a koty wszystkie po kątach..
dorcia44 pisze:moś ja nie wiem jakie filmy ogląda ale wiem że mnie zatkałoale komplementy fajne są nie
![]()
![]()
lubie Maciusia![]()
Byl ze mną dzis u weta...z Nelką i dwoma kociakami ,jak fajnie się zachowywal...jak oglądał ,przypatrywał... fajny z niego bąk
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, sebans i 116 gości