redaf pisze:varia pisze: mirceę z plastikiem elastikiem poproszę. Za grosz.
Mirceę sobie kupuj.
Ale bez plastiku![]()
11 za elastik fantastik
To podbijam - za redaf z plastikiem elastikiem - 2 grosze, niech będzie moja strata.

Moderator: Moderatorzy
redaf pisze:varia pisze: mirceę z plastikiem elastikiem poproszę. Za grosz.
Mirceę sobie kupuj.
Ale bez plastiku![]()
11 za elastik fantastik
cortunia pisze:bo się zgubiłam
varia pisze:cortunia pisze:bo się zgubiłam
Pod biurkiem poszukaj.
dakota pisze:skoro się wskrzesiło, zmartwychwstało, zostało wygrzebane, to wystawimy co nieco![]()
5. redaf z dobytkiem*
Każdą sztukę licytujemy od 5 złotych, tydzień od pierwszej oferty, pokrywam koszty przesyłek.
* redaf idzie sama, dobytek niesie na plecach i w siatach, cena wywoławcza to 2 grosze, bo jeden dała już varia
No i na koty zdrojowe joli.goc oczywiście.
Rennatta pisze:dakota pisze:skoro się wskrzesiło, zmartwychwstało, zostało wygrzebane, to wystawimy co nieco![]()
5. redaf z dobytkiem*
Każdą sztukę licytujemy od 5 złotych, tydzień od pierwszej oferty, pokrywam koszty przesyłek.
* redaf idzie sama, dobytek niesie na plecach i w siatach, cena wywoławcza to 2 grosze, bo jeden dała już varia
Przeczytałam na pierwszy rzut oka : redaf z odbytkiem
Rennatta pisze:dakota pisze:skoro się wskrzesiło, zmartwychwstało, zostało wygrzebane, to wystawimy co nieco![]()
5. redaf z dobytkiem*
Przeczytałam na pierwszy rzut oka : redaf z odbytkiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości