W sumie macie ciekawe wyobrażenia na mój temat

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:Film powstał przed moim wyjściem do pracy, czyli przed południem. Suche żarcie w michach jest non stop, więc proszę mi tu nie imputować!
Kicorek pisze:Przyszłam do pracy, weszłam w wątek i obśmiałam się jak norka
Domino76 pisze:Kicorek pisze:Film powstał przed moim wyjściem do pracy, czyli przed południem. Suche żarcie w michach jest non stop, więc proszę mi tu nie imputować!Kicorek pisze:Przyszłam do pracy, weszłam w wątek i obśmiałam się jak norka
Jednak babcierzyństwo kiepsko wpływa na równowagę emocjonalną...Te huśtawki nastroju... Chociaż, w sumie, babcia to taka zwykle w średnim wieku co najmniej jest, czyli klimakterium i te sprawy... Kicorku, a uderzenia gorąca też już masz..?
Domino76 pisze:Chociaż, w sumie, babcia to taka zwykle w średnim wieku co najmniej jest, czyli klimakterium i te sprawy... Kicorku, a uderzenia gorąca też już masz..?
Kicorek pisze:Przez was i różne dziwaczne wątki zapomniałam zważyć Almę![]()
Przed chwilą to nadrobiłam - 224 g(przybrała 16 g od wczoraj)
Uszka jakie ma duże![]()
Kicorek pisze:Domino76 pisze:Chociaż, w sumie, babcia to taka zwykle w średnim wieku co najmniej jest, czyli klimakterium i te sprawy... Kicorku, a uderzenia gorąca też już masz..?
Ja jestem bardzo młoda babcia
Kicorek pisze:A Hestia czasami chyba zapomina, że budka ma miękki daszek, bo potrafi na niego wskoczyć i małej dom wali się na głowę
- podoła pisklakizaA pisze:Kicorek pisze:A Hestia czasami chyba zapomina, że budka ma miękki daszek, bo potrafi na niego wskoczyć i małej dom wali się na głowę
No nie...trzeba budkę przerobić i usztywnić daszek, koniecznie!!! Mała ALma mówi - wszystko na mojej głowie![]()
Kicorek pisze:Nie morduję szczurków![]()
Siedzę teraz w robocie i nie mogę patrzeć, jak mała rośnie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Google [Bot], muza_51 i 13 gości