4 małe kocięta szukają domu! Pilne, grozi im śmierć. WLKP!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 11, 2007 22:07

czasami zdarza się i tak, że kotka czy suczka umiera 2-3 tygodnie po porodzie niby bez wyraźnej przyczyny, bez udziału osób trzecich. W każdym razie- kto nie ryzykuje, ten zawsze przegrywa, jak powiedział jeden z naszych posłów w Sejmie, i warto próbować do nich dotrzeć wszelkimi metodami- a w ostateczności nawet zanieść miot do uśpienia. Jestem przekonana, że skoro koleżanka jest w Twoim wieku, film który podlinkowałam w podpisie do niej dotrze i pozostawi trwałe wrażenie. Czytając jej wypowiedzi, mam jednak silne wrażenie, że to niesmaczne żarty- wie, gdzie trwfić w Twój "czuły punkt"
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lip 12, 2007 9:51

Podeśle jej tego linka, zobaczymy czy do niej dotrze...

Agata_2

Od: Śro gru 27, 2006 19:38

Post » Czw lip 12, 2007 12:54

ile ta sylwia ma lat? moja 7-letnia siostrzenica ma więcej romumu!!! co za ludzie :( tak przecież nie mozna ;(

mikkka

Od: Śro lip 04, 2007 13:19

Post » Pon lip 16, 2007 0:16

ja nadal obstaję przy tym że to niesmaczne żarty, a Sylwia o ile pamiętam ma lat ok. 12...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pon lip 16, 2007 1:21

Słuchajcie, znam Skoki :(
Często z dziećmi jeżdzimy tam nad jezioro pod namiot...
Sądzę, że Agata ma rację..
Ona nic nie poradzi... To niestety wiocha, w której dotrzeć do ludzi jest trudno.
Zresztą , takich miejsc jest , niestety pełno :(
Agata, mam nadzieję, że od Ciebie zacznie się nowe w tych Twoich Skokach..
Jak w tym roku pojadę w sierpniu, to poproszę Ciebie o adres, pogadamy sobie, może jakoś pomogę..
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Czw lip 19, 2007 22:31

może być tak, jak mówisz, a może i tak, że koleżanka w głupi sposób robi sobie z Agaty tzw. jaja, bo wie, że ją to drażni/ boli/ ... szczerze mówiąc mam nadzieję, że to żart :roll:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Sob lip 21, 2007 13:08

Sylwia ma 12,5 lat - tak jak ja, tyle że ona jest o miesiąc starsza.
Ciągle do mnie pisze czy załatwiłam kogoś - ja pisze NIE.
anna57- ok, da się załatwić, tylko żeby Sylwia wtedy była w domu, nie na wakacjach.
PS. Nad jakie jezioro jeździsz? Ja najczęściej nad Karolewskie, Czarne, Poznańskie, Budziszewskie, Włókna i czasami nad Rościńskie :)

Agata_2

Od: Śro gru 27, 2006 19:38

[poprzednia]