BŁAGAM ZOSTAŁY 4 kociaki reszta miała szczęscie..może i te

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 13, 2007 9:33

Dorcia, potrzebujesz czegoś ... ?
Wiesz, że ja jakby co ...

Wielkie kciuki za maluszki, za Ciebie, za Twoich Facetów :wink:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt lip 13, 2007 12:38

Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt lip 13, 2007 14:58

no piękne są i rozczulające - domki pilnie potrzebne !!!
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Pt lip 13, 2007 20:58

tak .pomału szukamy super domków...
Pitulinka juz prawie zdrowa. śliczna ,ma piekną sierść z lekka przedłużaną...ogromny apetyt na jedzonko ,zabawe życie ,jest baardzo przytulaśna i kochana ,.
Czupurek jest jeszcze troszke chory ale bawi się jak zdrowy,...je ,kuwetkuje ,jak mnie słyszy podnosi antenke do góry..jest ślicznym czekoladowym jegomościem :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 14, 2007 14:15

sa od godz. 9(goście) a a ja juz mam dość :crying: koty chowają się już po kątach,Maciuś kocha kotki ..ale ile takie sraluchy moga się bawić... :?: :evil:
Czupurek był bardzo grzeczny u weta...3 zastrzyki a on nawet nie miauknął :wink:
p. Ewa (WETKA)widziała go pierwszego dnia ..tego krytycznego ...i dopiero dziś ,mówi że z tamtego kota nie zostało nic tylko sierść 8) ,jest duży i gruby i taki juz wesoły...no prosze panstwa Czupurek waży 90dkg.wspaniale nadrabia...nadal je w małych ilościach ale co godz.... :lol: ma brzuchala większego niż sam jest.. :lol:
Pitulinka 1.20. też slicznie.. :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 14, 2007 16:54

u mnie swierzb ustapil prawie calkiem
kropek dalej roablowaty
za to zuza zrdrowa tylko ta pupa chuda ;/

laska jestes cudotworca

DevaDestroy

Od: Wto wrz 26, 2006 13:43

Post » Sob lip 14, 2007 18:33

żyjesz :D jak dobrze :lol: co się babo nie odzywasz :evil:
ja teraz nie mam za barrdzo dostepu do netu bo mam gości :evil: i okupuja kompa :twisted:
jak się dorwe to na chwilke...
Natychmiast potrzebuje tymczasu dla malenkiej koteczki ,siostry Chaszczaka...dorosłe kocury ją gwałcą ..jest tak zastraszona że nawet na jedzenie nie przychodzi ...a jak ją namierzą to za kłaki wyciągają i gwałcą...dziewczyny POMOCY ona taka malenka ,zrobia jej krzywde :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 14, 2007 18:54

o rzesz kurka wodna a ta bab a piz***** jeb*** nie moze jej nigdzie porzetrzymac ani nic??

DevaDestroy

Od: Wto wrz 26, 2006 13:43

Post » Sob lip 14, 2007 19:14

nie ma gdzie...tz. ma ale tego nie zrobi..bo boi się że u niej zostanie a ona za stara na to.. :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 14, 2007 19:21

Dorciu, mam pomysł :idea: . Przeciez Ty mieszkasz we Włochach. Moja lecznica ma umowę z Twoją gminą Włochy na leczenie biednych kotków. Czy ta mała jest jakoś chora, w sensie Ty biedna sierotka znalazłaś i (przepraszam :wink: ) nie wiesz, co z chorym kotkiem zrobić. Mają obowiązek przyjąć, wyleczyć. Wiem o tym, bo ciągle u nich są kotki - leczą i oddają w dobre ręce. Zajmują się naprawdę dobrze, lekarze, technicy biorą kotki na stałe do siebie. Mój Hugcio to też taki "podrzutek".
Marcelibu

Post » Sob lip 14, 2007 19:54

myslisz że byłoby jej dobrze ? ale siedziałaby w klatce :cry: a może ktos by zabrał do domku..ona taka malenka :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 14, 2007 20:03

dorcia44 pisze:myslisz że byłoby jej dobrze ? ale siedziałaby w klatce :cry: a może ktos by zabrał do domku..ona taka malenka :cry:

Tam kociaki mają klatki, niestety, ale z kuwetą, jedzeniem. Są badane leczone (widziałam grafik temperatury, kartki podoklejane, co, o której godzinie kot dostał z leków itd.). Jak jest moja wetka Małgosia na noc, to wypuszcza koty z klatek, z jedną kocicą spała w jednym łózku :wink: . Tylko musiałabyś mieć skierowanie z gminy Włochy (z wydziału ochrony środowiska czy jakoś tak), gdzie trzeba walnąć głupa z tym kotkiem (znalazłaś no i nie wiesz, co robić). Tylko ta kotka musi być jakaś chora (cokolwiek :wink: ). Myśle, że to lepiej niż to co jest teraz z kotką. Oni leczą, kartka wisi, że są kocięta do oddania i ludzie biorą. Ja się potem śmieję: o nowa dostawa kotków. Sprawdzałyśmy to z Jopop i Genowefą, tylko nie wiem, czy z tego skorzystały (udając, że koty Jopop są z Wilanowa).
Marcelibu

Post » Sob lip 14, 2007 21:20

dorciu, dopisz w tytule, że malutka pilnie potrzebuje DT

a z Twoich gości jeszcze mogą wyrosnąć miłośnicy psów i kotów
a może nawet forumowicze :)

trzymaj się !!!
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Nie lip 15, 2007 7:16

koteczka jest malutka....moze i faktycznie lepiej jej by bylo ..pokaleczą ją :cry: albo zagryzą
ja miałam podobna sytuacje na podworzu dorosłe kocury gwałciły kociaki....koszmar...do czasu jak mamuske dorwałam i wyciachałam ..i tak taśmowo poszlo...
ale tu trzeba malenstwo ratować.. :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lip 15, 2007 13:53

nie przypuszczałam, że może być taka sytuacja
może napisz pw do znanych Ci i nieznanych forumowiczów z Warszawy
i opisz to co się dzieje - na taką prośbę może ktoś zareaguje i da dom tymczasowy dla malutkiej i ze jest bezdomna
jest taki warszawski wątek spotkaniowy na koci-łapci może do nich napisz

napisz też w pierwszym poście na samej górze czerwonymi dużymi literami, ze mała natychmiast musi znaleźć dom tymczasowy i wklej jej zdjęcie
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

[poprzednia][następna]