Moich dziewięć skarbów.a może więcej?fotki

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lip 12, 2007 20:03

kiedys myslałam no jestem rycząca 40 -cha ale teraz juz 45 i nic sie nie zmienia .. :evil: :wink:
ten typ tak ma... :roll:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lip 12, 2007 20:15

Dorcia, mnie tez stuka w sierpniu ta rycząca i co? I NIC :D Czuje sie zawsze o 10 lat mlodsza mimo ze zegar tyka.A niech tyka, jak trzeba bedzie to sie i śmierc przechytrzy.Byle do przodu :ok: widze ze dzis dzień wykopalisk nie tylko u mnie :wink:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt lip 13, 2007 14:59

Mos ja zawsze z zachowanie jestem wiekiem do tyłu.. :wink: mysleniem pewnie też :evil: :wink: i jak nie patrze w lusterko to młoda baba jestem...niestety zdarza mi się spojrzeći jakaś gęba obcej mi baby patrzy na mnie... :twisted: :lol:
co tam..przecie to normalne.

wczoraj przyszła paczka z krakvetu...pudlo robi fuore...koty je kochaja ,wojna kto tam sie rozłozy...a jakie przednie zabawy wymyslają...oczywiście z pudłem w roli głównej.. :roll: ..Jak Kropce nie zdejme kaftana to całkiem zeświruje...chodzi jak robot.. :wink:
tż chodząc po mieszkaniu coś sobie mamrocze pod nosem...pytam co tam seplenisz?...nic .uprzedzam cię i sobie mówie .uważaj pod nogi ,uważaj pod nogi.... :lol: no co to silniejsze odemnie ..jak lezie to sie dre ...żeby uważał..na malentasy... :oops:
dzis o 4 rano Pola przyszła na ciumkanie mojego ryjca...złoszcze się ..ale tak mnie trzyma tymi łapuniami że aż mi żal ja odstawiać.z jednej strony Kropcia mnie doi z drugiej Pola...ale spiaca jestem non stop...nie wiedzieć czemu :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lip 13, 2007 15:05

No tak z dzieciarnia kocia to bywa, ze trza patrzeć pod nogi i byc niewyspanym., wcale nie zazdraszczam. A co do pudel to wczoraj Arni spal w olbrzymim pudle ze śmieciami z napisem " do wyrzucenia" :lol:

moś

Post » Pt lip 13, 2007 15:13

No to co on czytac nie umie :?: 8)
tak koty maja niesamowite pomysły...ale są.... :1luvu:
najsmieszniejsze że najczęściej to ja któregos depne a ich zawsze upominam :oops: :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lip 13, 2007 21:53

mnie sie najczęsciej udaje wejśc w nocy na Mosia- chyba wiadomo dlaczego :lol:

moś

Post » Sob lip 14, 2007 14:35

najwięcej problemów ma w poruszaniu się po własnym łózku...wszystko co żyje (na 4łapkach) pakuje mi się na zgóry upatrzona pozycje...jak potrzebuke wstać to nie mam przez dłuższą chwile konceptu jak się wydostać z tego galimatiasu...zwłaszcza że nie wiem co i gdzie na mnie czycha ..koszmar.. :evil: :wink: wstaje połamana ,pogięta i zdretwiała... :twisted: a pskudki przeciągaja się rozkosznie :evil: :wink: Pitolinka jeszcze słodko mruczy prosto mi do ucha ,Pola ciumka usta...ugniatając mi twarz ..placek z gęby murowany..Kropka dorwie się do kawałka pidżamki i ssie ją,Amanda musi byc przykryta ,Polatucha w zgięciu nóg...i tak dalej .....a broń Boże o którejś zapomniec i nie pogłaskać.. :roll:
Chaszczak Czupurek nadal spi w transporterku ale cos dziś widze że wgramolił się na moją wersalke..nastepny :crying: TŻ sie nie mieści teraz przyjdzie czas na mnie ,wykopią mnie włans futra z łożka... :cry: :wink:
Rodzinka przyjechała ,są pare godzin a ja jestem juz ciężko chora ,zmęczona i zła ...a mają byc tydzien ..dwa ...dorosli to pikus ale 9 latek który kocha zwierza jest...no poprostu zabardzo kocha .. :? ciągle chce się z nimi bawić...zaczynaja się chować po kątach.. :cry:
POla czegos nie moze jeść ,.nie wiem czego albo Leonardo ,albo biustu z kury ..ale dałam zdziebełko..znów kupa brzydka... :cry:
dostała teraz nifuroksazyd..i lakcid.. :cry: ona jest taka delikatna..
Kota w łomotała gościom ,stłukła Nelke aż piora lataly...koszmar..
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 14, 2007 15:19

dorcia! trzy sztuki gości do domu wpuściłaś?????? 8O Toż oni miejsca kupę zajmują!!!! POLICZ ile tymczasów by wlazło!!!!Wygonić!!!!! :wink:

moka1

Od: Nie lut 25, 2007 15:48

Post » Sob lip 14, 2007 15:24

Dorciu bo się przestraszyłam. Czego Polcia nie może jeść????
Może kurczaka tak jak Ciupulka?
Współczuje gości bo masz pewnie mnóstwo roboty. :?
Powodzenia trzymam kciuki! :ok:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Sob lip 14, 2007 18:20

Moka 1 dobrze mówisz :D dać ci ....kota :wink:
Madziu nie wiem czego ona nie moze ,obserwuje i zaczynam się gubic ...wszystko ok. a raptem problem...ale żadko to się zdarza..jednak zdarza.
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 14, 2007 18:36

dorcia44 pisze:Moka 1 dobrze mówisz :D dać ci ....kota :wink:
Madziu nie wiem czego ona nie moze ,obserwuje i zaczynam się gubic ...wszystko ok. a raptem problem...ale żadko to się zdarza..jednak zdarza.

Będe trzymać kciuki mocno razem z Ciupulką. :(
Mam nadzieje, że to jednorozowo się zdarzyło.
To już trzymam kciuki za wszystko za Polę i inne stfory oraz żebyś sobie poradziła z gośćmi i żeby to było miłe spotkanie z nimi. :D
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

maggia

Post » Sob lip 14, 2007 18:38

no miło jest :wink: tylko strasznie głośno... :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 14, 2007 18:41

dorcia44 pisze:no miło jest :wink: tylko strasznie głośno... :twisted:

Może być głośno ważne żebyś się zrelaksowała. 8) Nie ma jeszcze godziny 22. :D
Obrazek

maggia

Post » Sob lip 14, 2007 18:46

ja mam szczęscie :? dzieci są ze mną...mówią jeden przez drugiego ,ciocia to ciocia tamto ciocia zobacz....mam glowe jak arbuz.... :strach: reszta towarzystwa w ciszy i spokoju ogląda program w telewizji... :twisted: :wink: kiedy one padną???/ 8O :roll:
Maciek wykancza koty...one są szcęśliwe bo ciągle ktoś się z nimi bawi ale ja jestem strachobzdzidło...wolalabym troszke mniej zabawy :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 14, 2007 19:23

Dorcia, ja cie rozumiem.Na twoim miejscu bym zwariowala, chyba pokrewne duszyczki jestesmy 8)

moś

[poprzednia][następna]