CoToMa - skąd masz takiego fajnego "pingwina"???

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Milusia już pomyka po mieszkaniu, jeszcze troszkę mniej niż zwykle, ale łaziDzisiaj już normalnie z pozostałymi Szczypiorkami czekała w kuchni, jak przygotowywałam śniadanko. Potem ładnie wsunęła
Rana suchutka, bez zaczerwienienia, Milusia dlej jej nie wylizuje, więc ciągle na wolności i bez kaftanika
.Wieczorkiem napiszę więcej.
Marcelibu, pysio wycałowany, chociaż kompletnie wbrew woli Milusi, ona tego nie cierpi, a ja uwielbiam, więc ciągle szukamy kompromisów
Femka pisze: Potem ładnie wsunęłaRana suchutka, bez zaczerwienienia, Milusia dlej jej nie wylizuje, więc ciągle na wolności i bez kaftanika
iwona_35 pisze:Femka pisze: Potem ładnie wsunęłaRana suchutka, bez zaczerwienienia, Milusia dlej jej nie wylizuje, więc ciągle na wolności i bez kaftanika
A jaka mądra![]()
![]()
![]()
Bungo pisze:Brawo Milusia![]()
![]()
![]()
Zdrowiej malutka i daj się nacieszyć sobą swojej DużejJaka jest, taka jest
, ale sporo od Ciebie zniosła
Bungo pisze:Bywa zołzowatai baaardzo narzekała na miaukolenie
Ale pewnie da się z nią wytrzymać, skoro Milusia została
Femka pisze:Otóż wetka dzisiaj powiedziała, że Milusia nie wylizuje swojej sterylkowej rany, bo... jest za gruba, żeby dosięgnąć :twisted:
To skandal. O mojej Milusi taka obelgaGdy odbierałam Milusię po zabiegu, siostra wetki dopuściła się podobnego
skandalicznego oświadczenia: powiedziała, że w brzuszku jest dużo tłuszczyku.
Otóż oświadczam, że Milusia jest po prostu przystojną kociczką, a rany nie wylizuje, bo jest bardzo mądra. Do brzuszka spokojnie sięga, bo brzuszek wokół ranki został dokładnie umyty i to nie szczotką na długim kiju, tylko osobistym jęzorkiem Milusi :twisted:![]()
![]()
Wybaczamy wetce przedostatni raz. I to tylko dlatego, że trochę zna się na kotach i TROCHĘ umie je leczyć![]()
![]()
![]()
No.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poza tym czujemy się bardzo dobrze, apetycik mamy, strrrrrasznie się miziaste zrobiłyśmy (chociaż przed sterylką nie wydawało się to możliwe) i teraz godzina bez głasków to godzina stracona
Więc pakujemy się Dużej na kolana przy każdej nadarzającej się okazji
![]()
![]()
![]()
Wetkę ostatecznie też możemy pozdrowić i ostatecznie też możemy podziękować
Femka pisze:[
Baaardzo przepraszam, że nie byłam zachwycona, gdy Milusia przez 3 tygodnie budziła mnie średnio 5 razy w środku nocy i zmuszała do wstania z łóżka. No baaardzo przepraszam. Jaka ze mnie okropna Duża
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 17 gości