K.P.- czas na odkurzanie ..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 06, 2007 11:15

To swietnie ze jest lepiej i nie musi byc operacji :D

karee

Od: Pon lip 02, 2007 10:40

Post » Pt lip 06, 2007 19:20

tak to mnie bardzo cieszy :lol: wizja operacji żołądka po ostatnich problemach z raną Kiary po sterylce była dla mnie koszmarna :?
dziś byłam ze zdjęciami u mojego weta . pooglądał i mówił to samo co dr. Kasia , teraz mamy kontynuacje leczenia i kilka dni zastrzyków niestety, ale Bonus już odzył , chudziutki jest jeszcze bardzo i dużo śpi ale apetyt mu dopisuje i kupal już był tak że myśle że wychodzimy na prostą :lol:
gąbke już też zdążył bandyta porwać ale został przyłąpany na gorącym uczynku i opierdzielony że mu w ogonek poszło

teraz trzeba Mami ktora jest u Dony zabrać do weta i zbadać te jej wzdęcia czym są spowodowane , narazie leczymy świerzba u niej i maluchów i zbieramy na wizyte z badaniami , chciałąbym żeby nadszedł taki dzień kiedy będe sie martwić tylko co im na śnaidanko naszykować a nie jak uzbierać na leczenie , szczepienie czy inne sytuacje związane z "niezdrowiem" moich tymczasów z długimi ogonkami :ryk:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Pt lip 06, 2007 19:23

ko_da1 pisze:tak to mnie bardzo cieszy :lol: wizja operacji żołądka po ostatnich problemach z raną Kiary po sterylce była dla mnie koszmarna :?
dziś byłam ze zdjęciami u mojego weta . pooglądał i mówił to samo co dr. Kasia , teraz mamy kontynuacje leczenia i kilka dni zastrzyków niestety, ale Bonus już odzył , chudziutki jest jeszcze bardzo i dużo śpi ale apetyt mu dopisuje i kupal już był tak że myśle że wychodzimy na prostą :lol:
gąbke już też zdążył bandyta porwać ale został przyłąpany na gorącym uczynku i opierdzielony że mu w ogonek poszło

teraz trzeba Mami ktora jest u Dony zabrać do weta i zbadać te jej wzdęcia czym są spowodowane , narazie leczymy świerzba u niej i maluchów i zbieramy na wizyte z badaniami , chciałąbym żeby nadszedł taki dzień kiedy będe sie martwić tylko co im na śnaidanko naszykować a nie jak uzbierać na leczenie , szczepienie czy inne sytuacje związane z "niezdrowiem" moich tymczasów z długimi ogonkami :ryk:

do marzeń się przyłączam... też czekam na taki dzien.

bardzo się cieszę, że Bonusik przestał już fikać koziołki :D ufffff :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt lip 06, 2007 19:30

może założymy fanclub "Marzenia"??? i będziemy razem czekac na ten dzień :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Pt lip 06, 2007 19:32

ciesze sie ,ze jest dobrze :D
teraz kciuki za mamuśkę

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt lip 06, 2007 19:33

ko_da1 pisze:może założymy fanclub "Marzenia"??? i będziemy razem czekac na ten dzień :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zgadzam się :D
pozdrawiam Cię, Natalia :D
Obrazek

Femka

Post » Pt lip 06, 2007 20:29

to zakładamy fanclub zdrowych kotów, fanclub Marzeń :lol: :lol: :lol: :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Sob lip 07, 2007 16:13

Co z Bonusem :?:
Obrazek

Femka

Post » Śro lip 11, 2007 11:49

Bonus dostał dziś ostatni zastrzyk leczenie zakonczone :lol:
temperaturka ok , węzły chłonne już prawie wrociły do normy , je za 3 , kupalki robi "pachnące" i obfite więc myśle że śmiało można stwierdzić iż chłopak jest już zdrów :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Śro lip 11, 2007 11:57

ko_da1 pisze:Bonus dostał dziś ostatni zastrzyk leczenie zakonczone :lol:
temperaturka ok , węzły chłonne już prawie wrociły do normy , je za 3 , kupalki robi "pachnące" i obfite więc myśle że śmiało można stwierdzić iż chłopak jest już zdrów :lol:

to szybciutko zmieniaj tytuł wątku :D :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
Obrazek

Femka

Post » Śro lip 11, 2007 11:57

ko_da1 pisze:Bonus dostał dziś ostatni zastrzyk leczenie zakonczone :lol:

uffff, odetchnełam z ulgą
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Śro lip 11, 2007 12:30

gąbki porywa bandyta dalej mimo że staram sie je chować na bierząco, ale czasem nie zdąże przed nim :twisted:

teraz trzeba zająć sie Mami i jej zdrowkiem , jedna z jej maluchów wczoraj pojechała do nowego domku do Tych ta biało czarna , myśle że Dona potem więcej napisze, ale z tego co wiem ,sama też z nimi rozmawiałam to bardzo sympatyczni ludzie :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Śro lip 11, 2007 17:05

dona20 pisze:Bettysolo masz już może jakieś wiadomości od tej Pani co chciała koteczka, spodobał jej się jakiś?Moje dwie koteczki są nadal do wydania z tym, że mają świerzb w uszkach i przyszły właściciel będzie musial im je raz dziennie smarować(bardzo grzeczne są przy czyszczeniu, myślałam, że będą się wyrywać)Tak wogóle to są przekochane i tryskają energią.

długo mnie tu nie było bo gdzieś mi wątek wcięło
ta babeczka ma jakies problem z budowlańcami co sie nie umią wyrobić a kotka chce zabrać juz do nowego domku :)

widziałam ze biało-czarna koteczka znalazła domek więc wybór coraz mniejszy :D
ale to dobrze :D
dla kotów oczywiście :lol:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Śro lip 11, 2007 19:37

tak znalazła :lol: u Dony zostałą dziewczynka biało bura , u Tereni sa jeszcze 3 maluchy u Wandy liczba ta sie wciąż zmienia wieć kotków raczej nie braknie :roll:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Czw lip 12, 2007 1:36

jak tylko coś będę wiedzieć dam znać :)
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

[poprzednia][następna]