Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ko_da1 pisze:tak to mnie bardzo cieszywizja operacji żołądka po ostatnich problemach z raną Kiary po sterylce była dla mnie koszmarna
![]()
dziś byłam ze zdjęciami u mojego weta . pooglądał i mówił to samo co dr. Kasia , teraz mamy kontynuacje leczenia i kilka dni zastrzyków niestety, ale Bonus już odzył , chudziutki jest jeszcze bardzo i dużo śpi ale apetyt mu dopisuje i kupal już był tak że myśle że wychodzimy na prostą![]()
gąbke już też zdążył bandyta porwać ale został przyłąpany na gorącym uczynku i opierdzielony że mu w ogonek poszło
teraz trzeba Mami ktora jest u Dony zabrać do weta i zbadać te jej wzdęcia czym są spowodowane , narazie leczymy świerzba u niej i maluchów i zbieramy na wizyte z badaniami , chciałąbym żeby nadszedł taki dzień kiedy będe sie martwić tylko co im na śnaidanko naszykować a nie jak uzbierać na leczenie , szczepienie czy inne sytuacje związane z "niezdrowiem" moich tymczasów z długimi ogonkami
ko_da1 pisze:może założymy fanclub "Marzenia"??? i będziemy razem czekac na ten dzień![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ko_da1 pisze:Bonus dostał dziś ostatni zastrzyk leczenie zakonczone![]()
temperaturka ok , węzły chłonne już prawie wrociły do normy , je za 3 , kupalki robi "pachnące" i obfite więc myśle że śmiało można stwierdzić iż chłopak jest już zdrów
ko_da1 pisze:Bonus dostał dziś ostatni zastrzyk leczenie zakonczone![]()
temperaturka ok , węzły chłonne już prawie wrociły do normy , je za 3 , kupalki robi "pachnące" i obfite więc myśle że śmiało można stwierdzić iż chłopak jest już zdrów
dona20 pisze:Bettysolo masz już może jakieś wiadomości od tej Pani co chciała koteczka, spodobał jej się jakiś?Moje dwie koteczki są nadal do wydania z tym, że mają świerzb w uszkach i przyszły właściciel będzie musial im je raz dziennie smarować(bardzo grzeczne są przy czyszczeniu, myślałam, że będą się wyrywać)Tak wogóle to są przekochane i tryskają energią.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot] i 55 gości