Cudności Oba, a nie żadne potfooory

I tak teraz przez najbliższych kilkanascie lat

Będzie wesoło!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:
I tak teraz przez najbliższych kilkanascie lat![]()
Będzie wesoło!
progect pisze:Pewnie, że nie potfory![]()
Bungo sieje wrogą propagandę, bo jeszcze ktoś by chciał je adoptować
Bungo pisze:femka, Ty masz u mnie już od dawna przechlapane, ale teraz przegięłaś
![]()
Niech no ja Cię dorwę
Zowisia pisze:Potfutra slodkie, u mnie tez takie sceny odgrywaly, jak jeszcze byla Smoczek. Teraz zadna parka sie nie zorganizowala.( Ale moze doczekam..
A mysz wlasciwie jest od Oberhexe, ktora dala mi dwie) THX !!
i sie przydaly i jedna i druga bardzo, jak widac.
U mnie na razie daleko do scen Romeowych (hmmmm .. + wzdech)
ale wojna jakby zelzala troszke, na szczescie BuniaDuszek dziala)
ale krople Bacha i tak zamowie ... bo Fuma buczy i warczy jak syrena holownika, jak tylko jedna z Ciezkich jest w zasiegu.
Bungo pisze:Dziś na forum można się załamać, więc ku pokrzepieniu serc - historia z mojego bloku.
Jeden z mieszkańców ma dwa psy. Suka jest postrachem wszystkich kotów, bo nocą jest puszczana bez smyczy i goni kociaste bez pamięci. Spędzałam więc część nocy na balkonie, żeby ewentualnie zbierać kcoie szczątki, bo faceta nie ma jak postraszyć - były policjant jest. Teraz wyjechał na wakacje z psem, a suka została z panią i wychodzi na smyczy. Pani jest miła, więc delikatnie jej zapodałam, co myślę o gonitwach za kotami. I co się okazałoSuczka jest znajdą, wychowaną w piwnicy przez KOTY! Kocha je nieprzytomnie i goni, żeby uściskać przyjaciół z dzieciństwa
Oczywiście, dla kotów to średnia przyjemność, ale mi spadł kamień z serca, że jak dogoni, to nie skrzywdzi. A pan na wakacjach zakochał się w kotce-znajdzie i właśnie zapowiedział, że przywiezie ją do domu!
![]()
A na dodatek napadł mnie dziś przedstawiciel miejscowego elementu i ze łzami w oczach dziękował za to, że opiekuję się kotami.Dziadek nie trzeźwieje z zasady, ale okna ma naprzeciw kociej stołówki i spore poważanie u okolicznych pijaczków. Więc jakby co - skrzywdzić nie pozwoli
![]()
Trochę mi w związku z tym lepiej....
Rustie pisze:Albo ten element jest normalniejszy niż tzw. "porządni i szanowani obywatele".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko i 40 gości