KROPCIA powoli sie zmienia na lepsze : )))))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 08, 2007 17:31

Cudna KOteczka:) A zdjęcie, jak "czyta" forum jest przeurocze.
Głaski dla Kropeczki :)
ObrazekObrazekObrazek

bez44

Od: Wto sty 02, 2007 11:49

Post » Nie lip 08, 2007 17:42

Śliczna Kropeczka i do tego czytać potrafi! (A Wścieklizna wciąż tylko obrazki ogląda... :P) Ma cudny kolor sierści. Kojarzy mi się jak nic z wilkołakiem! :twisted:
Obrazek

Obrazek

Dobranocka

Od: Śro lis 29, 2006 19:53

Post » Nie lip 08, 2007 17:53

Dobranocka pisze: Kojarzy mi się jak nic z wilkołakiem! :twisted:

:D :D :D Pewno coś w tym jest bo największa aktywność Kropci zaczyna się koło północy :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lip 08, 2007 17:59

bubor pisze:

:D :D :D Pewno coś w tym jest bo największa aktywność Kropci zaczyna się koło północy :wink:

To normalne. Poczekaj jak będzie aktywna o godz. 5 nad ranem. Ale potem jej przejdzie i się "ustatkuje". Ja w takim czasie Hugo miałam ochotę rzucić w niego czymś :wink: , żeby tylko dał pospać nad ranem...
Marcelibu

Post » Nie lip 08, 2007 18:00

Skąd ja to znam... Jak zabieram się do spania to Wściekła niby spokojnie i grzeczniutko, z brzuszkiem wywiniętym do góry, rozciąga się na parapecie i śpi. Tylko potem zaczynają się różne ciekawe ceregiele. Zupełnie jak buntownicza nastolatka... Jeszcze trochę i zaprosi mi do domu jakiegoś kawalera z Miau! 8O
Uważaj na Kropeczkę, uważaj, bo za nią to pewnie całe stado przywędruje.
Obrazek

Obrazek

Dobranocka

Od: Śro lis 29, 2006 19:53

Post » Nie lip 08, 2007 18:10

Marcelibu pisze:
bubor pisze:

To normalne. Poczekaj jak będzie aktywna o godz. 5 nad ranem. Ale potem jej przejdzie i się "ustatkuje". Ja w takim czasie Hugo miałam ochotę rzucić w niego czymś :wink: , żeby tylko dał pospać nad ranem...

Marcelibu, a skąd takie przypuszczenie? U mnie te gonitwy nad ranem trwają już bardzo długo i raczej nie zanosi się na żadne ustatkowanie :twisted:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie lip 08, 2007 19:14

Femka pisze:
Marcelibu pisze:
bubor pisze:

Marcelibu, a skąd takie przypuszczenie? U mnie te gonitwy nad ranem trwają już bardzo długo i raczej nie zanosi się na żadne ustatkowanie :twisted:

Bo ja w ogóle nie wiem, jak Twoje footra z Toba wytrzymują :twisted: . Łózko - za małe, jeść - nie dajesz (tylko jakieś nerkowe świństwo) :twisted: , ganiać się nad ranem nie pozwalasz... Naprawdę nie wiem :roll: :wink:
Marcelibu

Post » Nie lip 08, 2007 19:20

Marcelibu pisze:
Femka pisze:
Marcelibu pisze:
bubor pisze:

Bo ja w ogóle nie wiem, jak Twoje footra z Toba wytrzymują :twisted: . Łózko - za małe, jeść - nie dajesz (tylko jakieś nerkowe świństwo) :twisted: , ganiać się nad ranem nie pozwalasz... Naprawdę nie wiem :roll: :wink:

bo to jest szorstka miłość :ryk:
Obrazek

Femka

Post » Nie lip 08, 2007 19:23

Dzisiaj to dałem ciała :oops: , ostatnimi czasy jak ktoś u nas w domu pił mleko to Kropcia okrutnie się wydzierała że ona też chce , ja człowiek o miękkim sercu kupiłem jej dziś kocie mleczko , podałem no i Kropcia była zachwycona tyle że teraz jak przyszła do stołówki i zobaczyła w miseczce wodę to wrzaski urządza że tego to ona pić nie będzie ................ :?
Mleczka sie pannicy zachciewa :evil:
A co będzie jak jej to w nawyk wejdzie ? , w razie czego to chyba przez to mleczko z torbami pujdę albo będe musiał sobie sprawić jakąś dojną kotkę
:D :D :D

bubor

Post » Nie lip 08, 2007 19:26

bubor pisze:Dzisiaj to dałem ciała :oops: , ostatnimi czasy jak ktoś u nas w domu pił mleko to Kropcia okrutnie się wydzierała że ona też chce , ja człowiek o miękkim sercu kupiłem jej dziś kocie mleczko , podałem no i Kropcia była zachwycona tyle że teraz jak przyszła do stołówki i zobaczyła w miseczce wodę to wrzaski urządza że tego to ona pić nie będzie ................ :?
Mleczka sie pannicy zachciewa :evil:
A co będzie jak jej to w nawyk wejdzie ? , w razie czego to chyba przez to mleczko z torbami pujdę albo będe musiał sobie sprawić jakąś dojną kotkę
:D :D :D

ustaw ze dwie miseczki z wodą. dojdzie do nich sama, jak będzie jej się chciało pic.
I uważaj, bo ona Cię teraz testuje, na ile może sobie pozwolić :D
Już Ci pisałam, że młode piękne panny są wymagające :D
Obrazek

Femka

Post » Nie lip 08, 2007 19:33

Femka pisze:Już Ci pisałam, że młode piękne panny są wymagające :D

.........no i potrafią skraść czyjeś serduszko ......... :D :D :D

bubor

Post » Nie lip 08, 2007 19:37

bubor pisze:
Femka pisze:Już Ci pisałam, że młode piękne panny są wymagające :D

.........no i potrafią skraść czyjeś serduszko ......... :D :D :D

hmmm :D
Obrazek

Femka

Post » Nie lip 08, 2007 20:50

Można mieszać mleczko z wodą, dodając coraz więcej wody, coraz więcej wody i więcej. Aż będzie woda z wodą.... Oczywiście wszystkie zabiegi rozłożone w czasie :wink: .
Marcelibu

Post » Nie lip 08, 2007 20:54

Właśnie niedawno Kropcia przyszła do mnie , weszła mi na ręce , zaczęła mruczeć , ugniatać łapkami 8O , a po chwili zaczęła że tak powiem ciumkać rękaw mojego podkoszulka ......... 8O
Pierwszy raz od kiedy Kropcia mieszka z nami zrobiła się tak
wylewna z okazywaniem swoich uczuć .......... :D :D :D
.........i fajniutkie to jest ..................

bubor

Post » Nie lip 08, 2007 20:56

bubor pisze:Właśnie niedawno Kropcia przyszła do mnie , weszła mi na ręce , zaczęła mruczeć , ugniatać łapkami 8O , a po chwili zaczęła że tak powiem ciumkać rękaw mojego podkoszulka ......... 8O
Pierwszy raz od kiedy Kropcia mieszka z nami zrobiła się tak
wylewna z okazywaniem swoich uczuć .......... :D :D :D
.........i fajniutkie to jest ..................

Bubor, to dopiero początek... wierz mi...
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]