P. Aniu
ja cały czas o zdjęciach pamietam... Moj komputer nie wykrywa telefonu a Łukasza jest popsuty, dzisiaj poproszę go, zeby naprawił... Jak nie to gdzieś pojdziemy i zgramy zdjęcia. Pozdrawiam.
puss pisze:super, że maluchy mają się dobrze
a podrapane ręce to znak rozpoznawczy kociarza
gdybyście chcieli dorosłą biedę z Łodzi, to tutaj jest kandydat http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=62454
Madziaa pisze:Nie mamy z nimi praktycznie zadnych problemów... Kotki są kochane. Wczoraj dostały wołowinkę gotowaną, dzisiaj kurczaczka. Lulu dzisiaj strasznie mnie zaskoczyła !! Dała się pogłaskać dłużej niż 10 min i nawet zasnęła mi na rączkach... Ostatnio daliśmy Kotkom kiełbaskę drobno pokrojoną, ale Lulu stwierdziła, ze to nie nadaje się na jej arystokratyczne podniebienie... Za to Lucek był cały w sowronkach.. Mógł zjeść wszystko i nie musiał się z nikim dzielić!!
Puss, myślałam o Miśku... O ile dobrze pamiętam.. Widziałam gdzieś kotka bez łapki i o tym myślałam... Oj... Zaraziłam się od Was![]()
Pozdrawiam i całuję !!
Madziaa pisze:Hahaha Boska jestem... nie wiem jak na to forum wrzucić zdjęcie... Sierota!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości