puss pisze:Marcelibu, wysyłam pw i poproszę w takim razie o Essentiale Forte i Phytophalle
Kasiu, ja już mam wszystko kupione, w poniedziałek wysyłka zgodnie z moim PW.
Pisałaś, że Domino lubi saszetki Renala. Które? Bo wiem, że są różne: kurczak i inne. To dołożę do paczuszki przy okazji. Może bym wysłała jedno opakowanie
k/d suchego na spróbowanie, albo chociaż trochę, co? Hugo trzaska k/d aż się uszy trzęsą (nic innego nerkowego nie chciał, po Trovecie Rid nerkowym ma biegunkę, też mogę podesłać na spróbowanie troszkę).
Phytophale wzięłam w dawce "psiej" - bardziej się opłaca

. Dawka psia to jest: 1 tabletka na 7 kg zwierza. Tabletek jest 30 w opakowaniu. Phytophalle można dzielić (pytałam jeszcze wczoraj wetów) więc Kochana, jeśli Domino waży 2,15 to spokojnie 1/3 tabletki dziennie możesz dawać. Wystarczy więc na 90 dni. To jest wyciąg z karczochów, więc nawet podanie większej ilości krzywdy Domino nie zrobi. Mój Hugcio poprostu grzecznie chrupie podaną tabletkę jak suche żarcie. Można tez zetrzeć na proszek i razem np. z masełkiem podać (tak weci mi wczoraj radzili). Phytophalle jest w smaku dużo lepsze niż syrop Laspewet.