Kochani jak zwykle coś sie musi dziać
Prowadziłam sobie pogadankę na GG z Madzią424 i z Asią z Torunia a tu wpada w gości Kobietka od czarnej Kici
Wrzeszczy od progu że co to sie nie porobiło ufff.
Musiałam przeprosic Dziewczyny a taką miałam ochotę z nimi porozmawiać
Poczatkowo myslałam ze coś złego z Kicią się stało,no tak sie wystraszyłam ze ze strachu nogi sie pode mna ugięły,serce biło baz opamietania nierówno i czoło oblało się zimnym potem.Sama trzęsąc sie jak osika poprosiłam panią Grazynkę zeby sie uspokoiła i spokojnie opowiedziała o co chodzi bo poprostu zejde na zawał,nie rozumiałam co ona tak krzyczy,a chciala wszystko naraz powiedziec
Okazało się że do starej stodoły pani Grazynki wprowadziła się Kocica z małymi Kociakami

Jej Kicia dopiero co po sterylce a tu nowa Dziewczynka i to jeszcze z Dzieciakami

Musiała sie mieć bardzo źle w poprzednim miejscu skoro zaryzykowala i przyszła do obcych ludzi.
Pani Grazynka postanowiła pomóc Kici,ale tam tez bieda i sporo zwierzaków no i duzo jeszcze trzeba edukowac ,ale robię to systematycznie w wolnych chwilach.
Poszłam zobaczyć na Kicie,jest troche płochliwa a maleńtasy nie daja do siebie podejść zaraz spierniczają.
Mam zamiar złapać Kocicę i poddać sterylce,nie mam pojęcie co zrobić z Maluchami bo juz naprawdę cięzko o domki
Mam pytanie do Was Kochani czy z pieniędzy które od Was wszystkich dostalismy pozwolicie mi kupić dla tych kociaków jedzonko,bo pani Grażynka nie da rady tylu zwierzaków wykarmić
Ja do domu nie mogę zabrać na stałe dodatkowych Kotów a jest ich sześcioro plus Matka.
Mam wiele na głowie,edukacja ,dbanie o Dziczki i swoje Kociambry.
Gdybym zabrala jeszcze te Maluchy to nie dałabym juz sobie rady
Jedyne co mogę to często tam do nich zagladać i pomagac pani Gra zynce w opiece.
Ten facet kóry nam zrobił straszna awanturę o to że kastrujemy Koty i psy dostał po pysku strasznie
Ta pani gdy sie dowiedziala od syna że ten debil tak na mnie i Madzię naskoczył pogadała z kim trzeba i dostał po gebie tak że ma wszystkie odcienie fioletu na mordusi
Tak sie zastanawiam czy moze by w taki sposób tamci Panowie mogli pogadac z moim sąsiadem

podobno to kosztuje pół litra wódki
Wiec cena bardzo promocyjna
Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie
Znowu mam zajob ale w środę czeka mnie cos cudownego
Spotykam się w mieście z forumowiczką z naszego MIAU