Gorzów Wielkoplski 3 koty do odania

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lip 01, 2007 20:50 Gorzów Wielkoplski 3 koty do odania

o to one
Obrazek

Obrazek

Obrazek

kontakt na PW lub na tagan85@wp.pl

tagan85

Od: Nie lip 01, 2007 20:37

Post » Nie lip 01, 2007 21:03

Tagan85, te zdjęcia są za duże, zmniejsz szybciutko bo mod je skasuje.

Ta bura kociczka, mama małych, to Twoja?

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pon lip 02, 2007 15:59

tak to moje kotki a zmiejszyc zdjecia niebardzo umiem :(

tagan85

Post » Pon lip 02, 2007 20:54

Mam nadzieję, że to jej ostatnie kocięta w życiu? Myślisz o sterylizacji?

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pon lip 02, 2007 21:01

Dołączam się do pytania i w razie wątpliwości proszę o obejrzenie filmu z mojego podpisu. Dodam też, że kastracja kotki zapobiega wielu poważnym chorobom, w tym części nowotworów, wydłuża jej życie i zwiększa jego komfort, oraz zapobiega ciążom i porodom, które wcale nie są dla kotki dobre.

jeśli masz pytania o ten zabieg- chętnie odpowiemy :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto lip 03, 2007 7:23

oj kotka jest "moja" bo przyszla do mojego ogrodka tz wchodze pewnego dnia a tam kotka ktora ma 3 male dlatego powiedzialem ze "moja" bo siedzi umnie problemu by nie bylo gdyby to ze kotka zostala najprawdopodobniej kopnieta przez jakiegos niedorozwoja i niemoze chodzic na tylne lapki, ja muglbym wziasc do domu ale dodatkowe 3 koty niedam rady

tagan85

Post » Śro lip 04, 2007 0:33

myślę jednak, że nic nie stoi na przeszkodzie, aby kotkę wykastrować i wypuścić po zabiegu i rekonwalescencji ;) Niestety, szczególnie chorej/ kalekiej kotce kolejne ciążowe obciążenia nie posłużą :(

a za zajęcie się kocią rodziną przynajmniej tymczasowo- wielkie BRAWA dla Ciebie :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro lip 04, 2007 6:38

Popytaj w najblizszym schronisku o bony na sterylizacje. Jesli to bezdomna kotka, to takie mozna wyskastrowac na koszt gminy. Rozumiem, ze Twoje sa wykastrowane? To podstawa przy wychodzacych kotach. Podobnie jak szczepienia i odrobaczanie.
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Sob lip 07, 2007 11:28

Hej! Jak tam kotka i maluchy?

Ruvil

Od: Pon lut 19, 2007 17:22

Post » Śro lip 11, 2007 9:05

niewiem jak te koty to robia
do tej kotki co znalazlem inna kotka podrzucila swoje male czyli juz jest 5 malych i jedna kotka :)
dla 2 malych udalo mi sie znalezc dom
zostaja 3 male i kotka (ktora j/w pisalem nie chodzi na tylne lapy nadal) bylem u weterynaza (straszny zyd ) zrobil jej przeswietlenie i okazalo sie ze ma zlamany kregoslup wedlug diagnozy skapca nie bedzie juz chodzic ( dodam ze zaplacilwm 65 zl a bylem tam moze z 10 gora 15 min kotka gdzie podkreslalem ze to jest bezpanski kot dotego lekarz wydawal sie niekompetentny )
wiec jestem w takiej sytlacji jak opisalem sasiadka ma jakos zalatwic ze przyjada ze schroniska i uspia kotke bo ona robi pod siebie popuszcza mocz wsomie moglo by byc tak bo w ogrudku jak si eporusza to sie wyczysci i nie jest brudna ale do domu sie nienadaje a na zime trzeba by bylo do domu bo zamarznie , nogi odmrozi pozatym nie bedzie moga wychodzic bo jak ciapa bedzie mokra a jak mruz chwyci to poniej krotko mowiac du.a:(

tagan85