Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Blusik pisze:Tia ino jak ja przeżyję następne adopcje?
Blusik pisze:A swoją drogą to czy ktoś ma jakieś namiary na całkowicie czarnego kociaka, bo mi sie zaczęli ludzie odzywać (qrde towar "kupiony" zaczyna być porządany), więc jakby co to mogę przekazać
dakota pisze:Blusik pisze:A swoją drogą to czy ktoś ma jakieś namiary na całkowicie czarnego kociaka, bo mi sie zaczęli ludzie odzywać (qrde towar "kupiony" zaczyna być porządany), więc jakby co to mogę przekazać
mazak? henna?
Blusik pisze:dakota pisze:Blusik pisze:A swoją drogą to czy ktoś ma jakieś namiary na całkowicie czarnego kociaka, bo mi sie zaczęli ludzie odzywać (qrde towar "kupiony" zaczyna być porządany), więc jakby co to mogę przekazać
mazak? henna?
O na taki pomysł nie wpadłam. Wellaton????
Sin pisze:Trochę czarnuchów na kociarni mamy - ino czy się zgodzą na towar oglądany jeno na zdjęciu? Bo już przerabiałam gościa, który się zgodzić nie chciał za nic
dakota pisze:Blusik pisze:dakota pisze:Blusik pisze:A swoją drogą to czy ktoś ma jakieś namiary na całkowicie czarnego kociaka, bo mi sie zaczęli ludzie odzywać (qrde towar "kupiony" zaczyna być porządany), więc jakby co to mogę przekazać
mazak? henna?
a może jakaś szybki kurs akceptacji "odrobiny białego"? może tłumaczyć, że to czarny inaczej?
Blusik pisze:dakota pisze:Blusik pisze:dakota pisze:Blusik pisze:A swoją drogą to czy ktoś ma jakieś namiary na całkowicie czarnego kociaka, bo mi sie zaczęli ludzie odzywać (qrde towar "kupiony" zaczyna być porządany), więc jakby co to mogę przekazać
mazak? henna?
a może jakaś szybki kurs akceptacji "odrobiny białego"? może tłumaczyć, że to czarny inaczej?
Ja serdecznie zapraszam twierdząc , że u mnie z odróżnianiem odcieni czarnego kiepściutko, więc może są wystarczająco czarne
![]()
Domek Antkowy cieszył się, że przyszedł z mocnym postanowieniem , że bierze Antka i stwierdził, że gdyby już Antka nie było to wyszedłby z krówką, więc jak ktoś dzwoni to zalecam kontakt bezpośredni (jak chce) Antkowy domek urabia koleżankę. Ma ją zaciągnąć, żeby tylko sobie obejrzała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka- i 23 gości