Kosmita AA szuka domku - i znalazł :-D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 30, 2007 12:21

Czyli działamy na zasadzie - na bezrybiu i rak ryba :-D
Obrazek

Blusik

Od: Czw lut 22, 2007 22:29

Post » Sob cze 30, 2007 12:22

Oj tam zaraz "nie nadaję" ;)
Odwalasz kawał wspaniałej roboty ;)
Uszy do góry :D
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Sob cze 30, 2007 12:25

Tia ino jak ja przeżyję następne adopcje :-D?
Obrazek

Blusik

Post » Sob cze 30, 2007 12:27

A swoją drogą to czy ktoś ma jakieś namiary na całkowicie czarnego kociaka, bo mi sie zaczęli ludzie odzywać (qrde towar "kupiony" zaczyna być porządany), więc jakby co to mogę przekazać :-D
Obrazek

Blusik

Post » Sob cze 30, 2007 12:27

Przeżyjesz 8)
Gwarancja albo zwrot pieniędzy :lol:

To idziesz z Gishą łeb w łeb - było po 6 - macie po 5 :twisted:

Sin

Post » Sob cze 30, 2007 12:28

Blusik pisze:Tia ino jak ja przeżyję następne adopcje :-D?

najgorszy jest pierwszy raz :wink:
po pierwszej setce nastąpi stabilizacja emocji :twisted:
Obrazek

dakota

Od: Wto lis 16, 2004 15:06

Post » Sob cze 30, 2007 12:29

Blusik pisze:A swoją drogą to czy ktoś ma jakieś namiary na całkowicie czarnego kociaka, bo mi sie zaczęli ludzie odzywać (qrde towar "kupiony" zaczyna być porządany), więc jakby co to mogę przekazać :-D

mazak? henna? :twisted:
Obrazek

dakota

Post » Sob cze 30, 2007 12:30

Nio i obie na DT się nie nadajemy. Może gdyby kocięta jakoś szybciej znajdowały domki byłoby łatwiej, a tak to sie jak głupia przyzwyczajam. Najśmieszniejsze, że Antek kompletnie nie był w moim typie , a jednak paskuda mnie owinął dookoła ogonka.
Obrazek

Blusik

Post » Sob cze 30, 2007 12:31

Trochę czarnuchów na kociarni mamy - ino czy się zgodzą na towar oglądany jeno na zdjęciu? Bo już przerabiałam gościa, który się zgodzić nie chciał za nic :?

Sin

Post » Sob cze 30, 2007 12:31

dakota pisze:
Blusik pisze:A swoją drogą to czy ktoś ma jakieś namiary na całkowicie czarnego kociaka, bo mi sie zaczęli ludzie odzywać (qrde towar "kupiony" zaczyna być porządany), więc jakby co to mogę przekazać :-D

O na taki pomysł nie wpadłam. Wellaton????
Obrazek

Blusik

Post » Sob cze 30, 2007 12:33

Blusik pisze:
dakota pisze:

a może jakaś szybki kurs akceptacji "odrobiny białego"? może tłumaczyć, że to czarny inaczej? 8)
Obrazek

dakota

Post » Sob cze 30, 2007 12:33

Sin pisze:Trochę czarnuchów na kociarni mamy - ino czy się zgodzą na towar oglądany jeno na zdjęciu? Bo już przerabiałam gościa, który się zgodzić nie chciał za nic :?

Dawajcie namiary, bo dzisiaj ludzie zadzwonili, ale nie posiadali internetu, a dzwonili z anonsów, więc bez zdjęcia, a ja nie miałam żadnych namiarów. Powiedziałam tylko, że w sopockim widziałam czarnego kociaka. Może zajdą?
Obrazek

Blusik

Post » Sob cze 30, 2007 12:37

dakota pisze:
Blusik pisze:
dakota pisze:

a może jakaś szybki kurs akceptacji "odrobiny białego"? może tłumaczyć, że to czarny inaczej? 8)

Ja serdecznie zapraszam twierdząc , że u mnie z odróżnianiem odcieni czarnego kiepściutko :-D, więc może są wystarczająco czarne :-D
Domek Antkowy cieszył się, że przyszedł z mocnym postanowieniem , że bierze Antka i stwierdził, że gdyby już Antka nie było to wyszedłby z krówką, więc jak ktoś dzwoni to zalecam kontakt bezpośredni (jak chce :() Antkowy domek urabia koleżankę. Ma ją zaciągnąć, żeby tylko sobie obejrzała :-D
Obrazek

Blusik

Post » Sob cze 30, 2007 12:38

Blusik pisze:
dakota pisze:
Blusik pisze:
dakota pisze:

Ja serdecznie zapraszam twierdząc , że u mnie z odróżnianiem odcieni czarnego kiepściutko :-D, więc może są wystarczająco czarne :-D
Domek Antkowy cieszył się, że przyszedł z mocnym postanowieniem , że bierze Antka i stwierdził, że gdyby już Antka nie było to wyszedłby z krówką, więc jak ktoś dzwoni to zalecam kontakt bezpośredni (jak chce :() Antkowy domek urabia koleżankę. Ma ją zaciągnąć, żeby tylko sobie obejrzała :-D

w sumie błąd, ze do Antka w pakiecie nie było krówki :roll:
Obrazek

dakota

Post » Sob cze 30, 2007 12:40

Fakt hihihihihi, ale on poszedł na drugiego :-D
Zresztą dzisiejszy telefon też był podobny . Chcą drugiego kotka jako towarzystwo do posiadanego.
Obrazek

Blusik

[poprzednia][następna]