Moderator: Moderatorzy
matka maruda pisze:18,-
Maggia, zaczynam szykować dach
matka maruda pisze:Hehehe... do mnie masz bliżej. Oświetlenie zakładam dziś wieczorem, żebyś mi w komin nie wleciała. Toffik będzie dawać znaki ogonem, jak masz hamować
![]()
21,-
Katia80 pisze:Kurcze blade, ja swojego prywatnego lądowiska nie mam![]()
Ale mam prywatny zwierzyniec![]()
I dobrą herbatkę, kawkę, ciasteczka![]()
22 za książeczkę
matka maruda pisze:Maggia, służę kawą, herbatą, innymi trunkami wzmacniająco-regenerującymi również. Dobrze, że przypomniałaś o podświetleniu Toffikowego ogona, mam gdzieś takie migające rurki
. A jak zdecydujesz się na skoki spadochronowe, to daj znać, bo muszę pożyczyć podbierak na ryby od sąsiada.
Co do nazwy ulicy, to mały quiz historyczny: dowódca Polskich Sił Zbrojnych na Zachodzie w czasie ii wojny światowej, zginął w katastrofie lotniczej na Gibraltarze.
Katia80 pisze:No ja to zupełnie nie mam głowy do myślenia konstruktywnego dzisiaj![]()
Przecież mieszkam na ulicy Lotniczej, która nazywa się tak ponieważ... lotnisko tu było w czasie II wojny światowej. Dziś lotniska niet, ale za to okna wychodzą mi na... boisko, teraz w trakcie generalnej odbudowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości