Widziałes zdjęcia mojego Zbynia? Wiesz, już, co może spowodowac Koci katar, ja tez się za późno obudziłam, ale na szczęscie trafiłam na To Forum...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Kamilu, mam wrażenie, że ty tak za bardzo sam nie wiesz, czego chcesz..w całym wątku można się doczytać tyle opcji,że już nie wiadom, co chcesz zrobić! jeśli sam tego kotka nie weźmiesz, to moze znasz kogos, kto bez gadania da mu dom? zwierzę może cierpi, a Ty chcesz 2 tyg, czekać...
moś pisze:Kamil- ja jestem spokojny czlowiek ale ty mnie zaczynasz denerwowac.Ludzie sie tu wyginaja we wszystkie strony, próbuja pomóc, wklejaja zdjęcia swoich kotow dla przykladu, tłumaczą... a mnie sie wydaje ze ty juz wiesz ze tego kota nie chcesz i sądzisz ze po dwóch tygodniach wszyscy zapomna o tym watku i dadza ci spokoj... ale to nie tak, bo nam zależy na takich kociakach. Wkurzyłam sie, No!
KamilM_93 pisze:Tylko martwi mnie takie jakby niebieskie oczko. Czy kotek jest niewidomy czy ma inna chorobe?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 105 gości