Ale zły ten człowiek, tak naprawdę bardzo miły, koniecznie chce mieć kotka tygryska

W czwartek ma do mnie jeszcze zadzwonić, ludzie są z Piotrkowa i mają łagodnego psa, nie trafili do mnie z ogłoszenia tylko z wici rozpuszczanych wśród ludzi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
goska_bs pisze:
W sobote zadzwonila znajoma dawnej wlascicielki kociakow z zadaniem natychmiastowego zwrotu jednego z nichbo kotce zatrzymal sie pokarm i cierpi. Straszono mnie nawet policja. Wscieklam sie jak diabli i zadzonilam do baby.. zapewniam ze mila nie bylam. Ochrzanilam ze miala w piatek isc do weta po srodek na zatrzymanie pokarmu i ze wypraszam sobie takie telefony - a jesli juz to niech ona dzwoni anie nasyla innych.
goska_bs pisze:W sobote zadzwonila znajoma dawnej wlascicielki kociakow z zadaniem natychmiastowego zwrotu jednego z nichbo kotce zatrzymal sie pokarm i cierpi. Straszono mnie nawet policja. Wscieklam sie jak diabli i zadzonilam do baby.. zapewniam ze mila nie bylam. Ochrzanilam ze miala w piatek isc do weta po srodek na zatrzymanie pokarmu i ze wypraszam sobie takie telefony - a jesli juz to niech ona dzwoni anie nasyla innych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 48 gości