Aduś-tymczas jest, nowy domek prosi o wsparcie-S.Kat

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 23, 2007 12:05

no właśnie, Ko_da coś się nie spieszy z relacjami :evil:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob cze 23, 2007 15:26

koda nie miałą zupełnie czasu , cora miałą koniec roku szkolnego, cały dzien latałam załatwiałam sprawy , Bonusik kuleje cosik z łapką zrobił dojechały mi dwa maluchy więc mam teraz 6 kotow w domu , trzeba było zakupy porobić żwirku naniesc , puszek i całej reszty ..........

u Ady jak narazie ok , z rezydetnką sie mijają, nie ma jak do tej pory ataków wrogości , Ada ładnie je i daje sie głaskac , tylko 2 dni z oczka nie leciało i znowu leci :roll: kupiłąm Adusi Royala 400+400 dałam suche ktore zostało kupiłąm 4 puchy animody , dałam Madzi 50 zł na wizyte u weta i szczepienie ale myśle że trzeba by dać na zrobienie wymazu nie wiem ile to kosztuje teraz i prawdopodobnie na czyszczenie tych zębów niestety , jeśli ktoś by mogł pomoc w leczeniu Ady ja finansowo nie dam już rady , dostałam od p. Leszka 30 zł i od Iwony 30 zł , kupiłąm Adusi jedzonka za 30 zł i dałąm 50 Madzi na szczepienie i wizyte, trzeba by uzbierać myśle około 150 zł na zeby no i możliwe że przydałoby sie zrobić wymaz co to z tego oczka leci, ale niech zadecyduje o tym wet. bardzo prosze o wsparcie dla Ady rozlicze sie tu z wpływów i wydatków jakie będą konieczne ..........
nowe wieści postaram sie na bierząco spisywać .............ja mam teraz do szczepienia Kiare i odrobaczanie jej i maluchów , pozatym Otis coś mi drapie uszko nie widze tam na razie cudów ale Kiara miałą świerzba wiec wiem że moge sie go spodziewać u reszty , no i nie wiem co z tą łapką Boni kuleje juz 3 dzien chociaż dzis juz widze momentami ładnie chodzi zobaczymy ........pozatym chyba jakoś sobie radzimy , ciężko bo cięzko ale do przodu
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Sob cze 23, 2007 16:30

No to oprócz braku kasy, same bardzo dobre wieści :D Wreszcie :D Bo o oczko się nie martwię: jak będzie kasa na leczenie, wet zdiagnozuje i wyleczy.
Najważniejsze, ze Adusia tak dobrze :D
Obrazek

Femka

Post » Sob cze 23, 2007 16:42

tez sie cieszę,ze nie zaszyła się gdzieś pod kanapą na stałe :)

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob cze 23, 2007 19:47

potrzebna pomoc finansowa w leczeniu oczka , bardzo prosze o pomoc ............... :oops:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Nie cze 24, 2007 5:44

Ko-da u mnie w lodówce cały czas leży szczepionka dla Adusi
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Nie cze 24, 2007 8:36

wiem że jest w lodowce już , ale nie dałam w tym tygodniu rady podjechać by z nią pojść do weta a bez wizyty nie można jej szczepić , teraz jest już u Madzi i nie wiem czy ona będzie chciałą specjalnie do Siemianowic przyjechać i ją u nas zaszczepić ,jak sie doliczy koszty benzyny wyjdzie na to samo czy u nas czy tam :roll:
jeśli zaszczepi ją u siebie to ja wykorzystam te juz kupione dla maluchów mam zaraz 3 koty do szczepienia znowu :roll:
teraz trzeba koniecznie sprawdzić to oko bo wydaje mi sie że ten wet je poprostu hm "zaniedbał" ? miało minąc samo a nie mija, raz jest dobrze a raz znowu leci , kilka osób sugerowało że to może być od zębów ktore on rownież ocenił jako stan nie konieczny do czyszczenia , a z tego co ja pamietam moj mowił, że bez tego sie nie da ..............ciężko mi teraz gdybać , Magda pojdzie do swojego weta i zobaczymy co on powie :?
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Nie cze 24, 2007 10:04

no to czekamy na wypowiedz weta od Madzi.
Dobrze,ze kicia trafi do innego weterynarza, do tego siemianowickiego tez nie mam zaufania.
Koniecznie napisz co powiedział i jakie leczenie zasugerował.

Mała1

Post » Pon cze 25, 2007 0:39

trzymam kciuki za Adusię
aby szybciutko oczko wyzdrowiało :)
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pon cze 25, 2007 16:19 ada

I jak oko Adzi? Co weterynarz rzekł?

myszoskoczek

Od: Nie maja 27, 2007 20:16

Post » Pon cze 25, 2007 17:59

:?:
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Wto cze 26, 2007 10:45

wczoraj rozmawiałam z Madzią .........
smieje sie że niedługo zostanie miss gracji bo uważa teraz na każdy ruch i stara sie chodzić spokojnie i powoli bo inaczej Adusia robi nura pod sofe :wink: pozatym obie kotki poza warczeniem na siebie momentami , obwąchują sie już tez czasem noskami więc myśle że ich znajomośc przebiega jak najbardziej ok :lol: co do oczka teraz dwa dni wyciek sie uspokoił ale napewno powroci znowu :roll: Magda chce odczekac jeszcze kilka dni z wizytą żeby kotki nie denerwować dodatkowo, może pojdą w ten piątek albo w przyszłym tygodniu , wyciek narazie sie uspokoił ale nie ma złudzeń pojawi sie napewno bo zawsze tak jest :roll:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Wto cze 26, 2007 13:37

jaka ulga,ze kotki w miare sie dogadują :D
czekamy teraz na opinie weterynarza,może w końcu trafi na fajnego i dobrego :ok:

Mała1

Post » Wto cze 26, 2007 13:38

czekam z niecierliwością
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Wto cze 26, 2007 15:38

mocne kciuki za Adusię
Obrazek

Femka