Moderator: Estraven

BAJKA-BB pisze:Ja też czekam na foteczki, baaardzo niecierpliwie![]()
Jeśli chodzi o finanse, to na zapłacenie za szpital już wystarczy. Co prawda konkretnie dla Irenki i Elficzka nie uzbierała się cała kwota, brakuje ponad 600,00 zł., ale był okres kiedy żaden zwierzak z Korabiewic nie był w szpitalu, a aukcje na Allegro wystawiałam cały czas, to co wtedy się uzbierało jest na takiej "ogólnej skarpecie" i można z tego dołożyć. Razem wystarczy, a nawet trochę zostanieSzczegółowe rozliczenia są na http://www.forum.dajmudom.pl/viewforum.php?f=7
Proponuję, żeby wszystkie bazarki, które trwają w tej chwili przeznaczyć na DT, a jeżeli na koncie Vivy pojawią się jeszcze wpłaty dla Irci będzie można z tych pieniędzy kupić karmę albo zapłacić za weta. Natomiast to co zostanie na tej "skarpecie ogólnej" chciałabym przeznaczyć na inne koty w potrzebie. Nadal w DT jest Domino, Dixi i Ziutka, być może tam też będzie potrzebne wsparcie. Poza tym dostałam info, że 15 działkowcom grozi schronisko, ponieważ karmicielki nie stać już dłużej na zakup karmyKoty są wykastrowane, zdrowe i mają zapewnioną stałą opiekę. Myślę, że chyba lepiej pomóc teraz niż czekać, aż w schronisku zachorują... Wieczorem założę oddzielny wątek i tam napiszę więcej, ale ciekawa jestem Waszego zdania, więc już teraz sygnalizuję problem.
Tiris pisze:A tak z ciekawości...ta 15 to będzei szukanie domków czy raczej zakup karmy zeby karmicielki miały co dawac?

Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], kota_brytyjka i 47 gości