W głowie mi siedzi czy co?

Dorcia,bardzo się cieszę

novena pisze:I znów Femka za mnie powiedziała![]()
![]()
W głowie mi siedzi czy co?![]()
Dorcia,bardzo się cieszę
dorcia44 pisze:fajna była wetka od usg..no tak ją miziała ,tak się nią zachwycała ..aż mi bylo milo ,a Nadia to taki typ psicy że mozna z nią zrobic wszystko ,na grzbiecik -prosze myk i leży bez ruchu ,na boczek ..prosze też nie ma problemu...i to bez ruchu..no takiego okaza jeszcze nie mieli...
dorcia44 pisze:eee ja to nie...ja to z tych twardych jestem...![]()
nic mnie nie rusza ,a psy to są tylko i wyłącznie do pilnowania chałupy i do obrony ...a koty to no...myszy lapać..
tylko dlaczego musiałam chlopa z wyrka wykopac?? bo sdie nie mieścił..cgyba mamy łóżko za małe na tak liczną rodzinke
dorcia44 pisze:Nadia super..kto by pomyslał że nie tak dawno była prawie ...brrr okropne..teraz paszczeka jej się smieje,na dwór oczywiście ją nosze...ale ładnie je ..ba ona żre gdyby nie moje obawy to połknełaby woła całego..kupala nadal brak,zaczynamy z parafiną...
Bajka nadal u mnie ,zaczynam mieć obawy...zapewne nieuzasadnione ..ale już je mam![]()
jest tak bardzo piekna koteczkom ,taką lalunia niepowtarzalna ,kolorystycznie poprostu mniodzioczym jest większa tym ładniejsza ,kolorowe cienie sa coraz bardziej intensywne..i takie zywe...niepowtarzalna panienka
dorcia44 pisze:no ciesze się bardzo...a Bajeczka u mnie na kolanachmruczy mi pięknie
jednak troszke się zważyłam...w połowie lipca mam mieć gości z dwojką chłopców rozrabiakówo ja biedna
a moje futra
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 88 gości