Szylkretki Majeczka zdrowa ,Bajeczka za TM:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt cze 22, 2007 11:25

I znów Femka za mnie powiedziała :D :wink:

W głowie mi siedzi czy co? 8O

Dorcia,bardzo się cieszę :D

novena

Od: Wto lis 28, 2006 22:42

Post » Pt cze 22, 2007 11:29

novena pisze:I znów Femka za mnie powiedziała :D :wink:

W głowie mi siedzi czy co? 8O

Dorcia,bardzo się cieszę :D

normalnie pracuję na forum za novenę :D :D :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt cze 22, 2007 11:40

fajna była wetka od usg..no tak ją miziała ,tak się nią zachwycała ..aż mi bylo milo ,a Nadia to taki typ psicy że mozna z nią zrobic wszystko ,na grzbiecik -prosze myk i leży bez ruchu ,na boczek ..prosze też nie ma problemu...i to bez ruchu..no takiego okaza jeszcze nie mieli... :lol:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt cze 22, 2007 11:46

dorcia44 pisze:fajna była wetka od usg..no tak ją miziała ,tak się nią zachwycała ..aż mi bylo milo ,a Nadia to taki typ psicy że mozna z nią zrobic wszystko ,na grzbiecik -prosze myk i leży bez ruchu ,na boczek ..prosze też nie ma problemu...i to bez ruchu..no takiego okaza jeszcze nie mieli... :lol:

hmmm, ciekawe, kto ją tak rozpieścił :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Pt cze 22, 2007 17:14

eee ja to nie...ja to z tych twardych jestem... :evil: :wink: nic mnie nie rusza ,a psy to są tylko i wyłącznie do pilnowania chałupy i do obrony ...a koty to no...myszy lapać.. :twisted:
tylko dlaczego musiałam chlopa z wyrka wykopac?? bo sie nie mieścił..chyba mamy łóżko za małe na tak liczną rodzinke :roll:
Ostatnio edytowano Pt cze 22, 2007 17:25 przez dorcia44, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 22, 2007 17:19

dorcia44 pisze:eee ja to nie...ja to z tych twardych jestem... :evil: :wink: nic mnie nie rusza ,a psy to są tylko i wyłącznie do pilnowania chałupy i do obrony ...a koty to no...myszy lapać.. :twisted: tylko dlaczego musiałam chlopa z wyrka wykopac?? bo sdie nie mieścił..cgyba mamy łóżko za małe na tak liczną rodzinke :roll:

widzę, że lubisz sobie pomarzyć, Dorcia :ryk: :ryk:
Obrazek

Femka

Post » Pt cze 22, 2007 17:28

no co ja okropnie niedobra baba jestem,a kociaki biore po to abym miała nad kim sie znęcac..takie małe i bezbronne 8)

Koleżanka mówila mi o 4 malenkich ,może 4-5 tyg. jedna koteczka ledwo odratowana...w jakims oleju topiona czy w czymś...koszmar..jutro chyba pojdziemy tam buszowac..az się boje czy wróce z pustymi.. :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 23, 2007 20:05

Nadia super.. :D kto by pomyslał że nie tak dawno była prawie ...brrr okropne..teraz paszczeka jej się smieje,na dwór oczywiście ją nosze...ale ładnie je ..ba ona żre gdyby nie moje obawy to połknełaby woła całego..kupala nadal brak,zaczynamy z parafiną...

Bajka nadal u mnie ,zaczynam mieć obawy...zapewne nieuzasadnione ..ale już je mam :oops:

jest tak bardzo piekna koteczkom ,taką lalunia niepowtarzalna ,kolorystycznie poprostu mniodzio :lol: czym jest większa tym ładniejsza ,kolorowe cienie sa coraz bardziej intensywne..i takie zywe...niepowtarzalna panienka 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 23, 2007 20:10

dorcia44 pisze:Nadia super.. :D kto by pomyslał że nie tak dawno była prawie ...brrr okropne..teraz paszczeka jej się smieje,na dwór oczywiście ją nosze...ale ładnie je ..ba ona żre gdyby nie moje obawy to połknełaby woła całego..kupala nadal brak,zaczynamy z parafiną...

Bajka nadal u mnie ,zaczynam mieć obawy...zapewne nieuzasadnione ..ale już je mam :oops:

jest tak bardzo piekna koteczkom ,taką lalunia niepowtarzalna ,kolorystycznie poprostu mniodzio :lol: czym jest większa tym ładniejsza ,kolorowe cienie sa coraz bardziej intensywne..i takie zywe...niepowtarzalna panienka 8)

jak miło znaleźć u Ciebie radość :dance: :dance2: :dance:
Obrazek

Femka

Post » Sob cze 23, 2007 20:15

no ciesze się bardzo...a Bajeczka u mnie na kolanach :wink: mruczy mi pięknie

jednak troszke się zważyłam...w połowie lipca mam mieć gości z dwojką chłopców rozrabiaków :? o ja biedna :cry: a moje futra :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 23, 2007 20:16

ciesze się że psina ma się lepiej.
Przepraszam że to tu napisze ale jak by ktoś chciał szczeniaczka (będą malutkie) to prosze dajcie znać (są czarne z krótkim włosem, czarne z długim, brązowe z krótkim i długim i szare) Muszę znaleść im domki bo inaczej marny ich czeka los. Jeden jest u mnie bo taki słabiutki był że nie mogłam go zostawić.

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Sob cze 23, 2007 20:17

Bardzo cieszą takie wieści :D

Z marmurkiem też lepiej,chociaż w nocy mieliśmy kilkukrotne pawiki,ale cały dzień jest już dobrze.Może za dużo zjadł naraz.Zobaczymy co dalej .

Dorcia,ty wiesz,ja jutro jadę,mogę ci po drodze poszukać jakiego kolorowca jak ci mało :twisted: :wink:

Edit:pisane przed postem Tusinki,żeby mnie kto nie posądzał :wink:
Ostatnio edytowano Sob cze 23, 2007 20:19 przez novena, łącznie edytowano 1 raz

novena

Od: Wto lis 28, 2006 22:42

Post » Sob cze 23, 2007 20:19

dorcia44 pisze:no ciesze się bardzo...a Bajeczka u mnie na kolanach :wink: mruczy mi pięknie

jednak troszke się zważyłam...w połowie lipca mam mieć gości z dwojką chłopców rozrabiaków :? o ja biedna :cry: a moje futra :cry:

wiesz co, jakimś cudem udało mi się przez lata życia z kotami jakoś tak zweryfikować grono moich znajomych, że wszyscy są zakoceni albo zapsieni, ale wielcy miłośnicy zwierząt. Ja nie mam takich problemów :D jak ostatnio przyjechali przyjaciele w dniu imienin, to bez proszenia zabrali aparat i cały czas skupieni byliśmy na moich foootrach albo na rozmowie o ich Brutusku (owczarek niemiecki) :D :D :D
Obrazek

Femka

Post » Sob cze 23, 2007 20:22

no to szczęściara z ciebie :lol: ja juz to widze ,jak dwa pędraki depczą mi po zwierzach :crying: ,dwa pokoje i tyle człeka ... :crying: a ja raczej samotnik jestem o ja biedna....
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 23, 2007 20:23

novena gdzie ty jutro jedziesz?????? 8O
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]