Badna pięciorga- wszystkie w nowych domkach :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 19, 2007 19:02

Matahari witaj na forum! :D
Moja Mama też forumowa jest :D Zaraziłam ją tym :D

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto cze 19, 2007 19:43

Ale miłością do kotów to ja pozarażałam dzieci albo mają to w genach!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Wto cze 19, 2007 20:21

Tiris dostała pierwszego kociaka jak miała chyba 9 lat... teraz to już nawet przerosło moje oczekiwania... jej miłość do kotów... hahaha... wyssała z mlekiem matki...

kociaki są super... nawet ten największy prychacz zaczyna łagodnieć i chyba lubi branie na ręce... jak sprzatam im klatkę to wypuszczam je... ciekawie poznają najbliższe otoczenie i jest protest jak skończy się ta krótka chociaż wolność... jutro każdego zważę, opiszę dokładnie białe plamki na brzuszkach... tym się różnią... i chyba wymyślę jakieś imiona... oczekuję od Was, że pomożecie... :D
proszę wspomóżcie maluszki... czekają nas szczepienia, maluchy mają dobry apetyt... no i jest ich pięć i rosną...może jednak kogoś skuszą ciacha wystawione przez Tiris... osobiście je robię :o ...
z góry dziękuję za wszystko...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Śro cze 20, 2007 20:06

juz sie nie moge doczekac jak je znow zobacze :D
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Czw cze 21, 2007 6:08

Ciocie łąpiące...gdybyści miały ochotę to moja mama zaprasza w niedzielę...wymiziać kociaki i napić sie herbatki :)

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Czw cze 21, 2007 6:45

Ojej, a ja jade w niedziele do Poznania :(
Tiris a co z mamuska kociakow? Przychodzi tam jeszcze?

espana

Od: Pon sie 28, 2006 14:29

Post » Czw cze 21, 2007 6:59

Cos jedzenie zjada, ale ja nie wiem czy to ona...wystawiam , żeby dalej przychodziła. Teraz pracuję do soboty, ale w niedziele wieczorem wystawie klatkę...może da się złapać...

A te odwiedziny to po poludniu gdzieś tak 17-18 ...mozę zdążysz wrócić?

maluszki już mruczą :D

Tiris

Post » Czw cze 21, 2007 7:20

No mam nadzieje ze zdaze, to sama wyslucham mruczanki :D

espana

Od: Pon sie 28, 2006 14:29

Post » Czw cze 21, 2007 9:49

kociaki poważone... imionka nadane wspólnie z Kubusiem...

największy prychacz to BEMOL, waży 48 deko i białe plamki: na podbrzuszu, pod obiema przednimi łapkami i na szyi... to mój ulubieniec...

najbardziej przymilny to ELFIK, waży 58 deko i białe plamki: na podbrzuszu, między przednimi łapkami i mała plamka na szyi... mruczy jak traktor... od razu, od początku miziania... no i najbardziej protestuje jak koniec głaskania...

następny, największy to SHREK, waży 64 deko i białe plamki: na podbrzuszu, między przednimi łapkami w kształcie maski i na szyi... też prycha, ale lubi głaskanie...

kolejny to MATI, waży 60 deko i białe plamy: na podbrzuszu, przy lewej łapce i mała plamka na szyi... pcha sie do wyjścia i poznawania świata, lubi mizianie...

no i buraska... to FIONA, waży 57 deko... jest łagodna i milusia... żywo zainteresowa tym co dookoła... mruczy po chwili miziania...

wszystkie boją się odkurzacza... apetyt mają okrutny... gotowany kurczak znika ekspresem i sucha karma też... bawią się piórkami, które zawiesiła Tiris... mój synek właśnie wlazł do nich do klatki i mizia je... kociuaki będą zaprawione w kontakcie z potworkami...

espana spoko... możesz być i później... jak dojedziesz... zapraszam... Sydney... tak samo... ja będę kwitła w domku...

jak przyjdzie Tiris z aparatem to obfocimy je i podpiszemy imionami...
rozkoszna jest ta banda... wszystkie uważnie patrzą jak wychodzę od nich... jakby chciały mnie zatrzymać na dłużej przy sobie... juz sobie wyobrażam co się będzie działo ja je wypuścimy...

wspomóżcie maluchy...

Matahari

Post » Czw cze 21, 2007 14:30

hopsamy na samą górę po domki :D

Tiris

Post » Czw cze 21, 2007 19:21

maluchy dostały luźniejszych kup po zmianie jedzenia z rc babycat na inne...na noc dostaną jedzonko takie na problemy z jelitkami...bo czekamy na paczke od biamili z jedzonkiem dla maluchów...PRZEKLĘCI kurierzy...
Oszalec można... :evil: :evil:

Tiris

Post » Czw cze 21, 2007 20:47

Tiris spoko... na razie się uspokoiło... sprawdzam co jakiś czas... wesoła jest cała banda... :D

Matahari

Post » Pt cze 22, 2007 5:19

no żeby z własną matką na forum rozmawiać...to zahacza o jakąś chorobę... :twisted: :twisted:

Tiris

Post » Pt cze 22, 2007 9:50

u kociaków wróciło do normy wszystko... przez całą noc ani śladu kłopotów żołądkowych... są wesołe, chętne do zabawy i bardzo interesują siętym co dookoła... Bemol - prychacz - złagodniał... prycha co prawda na wejście, ale potem patrzy na mnie takim wzrokiem, że aż nie mam sumienia go nie wziąść... i miziać, a jak mruczy przy mizianiu... wow... wszystkie zaczynają lubić głaskanie i patrzą kiedy ich kolejka... jak tam jestem pięcioro czarnych oczek śledzi moje ruchy... i pchają się do miziania... niedługo zaczną piszczeć o swoją kolej... a mnie trochę rąk brakuje... hahaha... cztery naraz na kolanach upilnować ciężko...

Matahari

Post » Pt cze 22, 2007 11:13

i naprawde nikt sie nie zglasza do tych slodziakow :twisted: postaram sie w niedziele zjawic i je wymiziac :) strasznie chcialabym zobaczyc jak przez ten czas sie zmienily
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

[poprzednia][następna]