Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Moriaaa pisze:Dziewczynki, tutaj dużo osób na watku..nie zapominajmy o mamusi, która niestey została jeszcze w tamtym miejscu..mamusia tez jest szylkretką
Myszeńk@ pisze:Moriaaa pisze:Dziewczynki, tutaj dużo osób na watku..nie zapominajmy o mamusi, która niestey została jeszcze w tamtym miejscu..mamusia tez jest szylkretką
dorcia44 pisze:miałam taka sekunde radości jak przeczytałam tego maila...ale wracam do rzeczywistości...wyniki moczu są złe ,znajduje się w nim wszystko co nie powinno ,ale najbardziej zaniepokoił wetke ciężar moczu....wskazuje na to że nerki wysiadłytrudno mi to pisać....wiem co za tym się kryje...
a dała mi dzis Nadia taka iskierke nadzieji zrobila chwiejne 3 kroczki ,siusiu,połozyla sie a jak mnie zobaczyła lekuchno zamerdała ogonkiem....taka radość poczułam ,taką nadzieje..a potem tel z lecznicy i wynik moczu...w domu napiła sie troszke wody ...pierwszy raz od chyba dwóch dni..mocz ma niesmowicie intensywny zapach ..no poprostu smród amoniaku i czegos jeszcze.
zaraz na kroplówki,jutro USG ,przyjadzie do nas..ja nie mam auta a niechce jej targać w jakiejś torbie..wetka wtedy podejmie decyzje czy jest po co otwierać sunieczke
trzeba napewno ja wzmoacniać i to tak maksymalnie ,aby przeżyła operacje ..jezeli bedzie taka potrzeba..
DevaDestroy pisze:masz nagranie na poczcie glosowej
samochod masz do dyspozycji
tylko daj znac ze potzrebujesz
masz okropny charaktter
pomagalabys wszystkim ale jak sama potrzebujesz pomocy to nic nie mowiszoboje mamy komy wlaczone!!!
dorcia44 pisze:oj no kochana jesteś ..ale wiesz ja mam kozei koszyczek i małej jest dobrze ,tylko dyby jechac w swiat to niezabardzo bo moje astmatyczne płucka z oskrzelami nie wydola ,a tu to dam rade ale dzięki ci poprostu bardzo za chęć pomocy...już ci mówiłam że zawsze chciałam mieć i córcie
![]()
![]()
![]()
jesteśmy po kroplówkach ,strasznie to wszystko długo ,ale no ..ja widze cien poprawy ..naprawde ,nie chcę się cieszyc na wyrost..ale może to tylko jednak złogi w pęcherzu? na stole dostala delirki ..ale juz się rozglądała ,juz zareagowała na podawanie zastrzyków...to duzo..prawda?
dostala tez przeciwkrwotoczne bo duzo krewki w moczu...jutro powinno sie wyjasnić..
pieniążki doszły Femka ,novena![]()
glupio mi ale kiedys może ja bede się mogła jakoś zrewanżować
novena pisze:A za mnie Femka już napisała![]()
Kciuki trzymamy
dorcia44 pisze:zapomniałam że syn ma dzis koniec roku![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości