Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
berni pisze: jak ci ludzie w takim smrodzie potrafili mieszkać????
Barbara Horz pisze:berni pisze: jak ci ludzie w takim smrodzie potrafili mieszkać????
Mówiłam Ci wczoraj, że mam znajomą, która miała kocurka pełnojajecznego i musiałam się wietrzyć jak od niej wychodziałam. W końcu kocur gdzieś prysnął na panny i już nie wrócił. Teraz ma dwie kotki też nie ciachnięte i jedna z nich w okresie rujki zalewa mieszkanie. Jakoś jej to nie przeszkadza i nie da sobie wytłumaczyć, że tak być nie musi . Twierdzi, że kocha koty i krzywdy im nie będzie robiła. Ładna mi miłość.
Femka pisze:Barbara Horz pisze:berni pisze: jak ci ludzie w takim smrodzie potrafili mieszkać????
Mówiłam Ci wczoraj, że mam znajomą, która miała kocurka pełnojajecznego i musiałam się wietrzyć jak od niej wychodziałam. W końcu kocur gdzieś prysnął na panny i już nie wrócił. Teraz ma dwie kotki też nie ciachnięte i jedna z nich w okresie rujki zalewa mieszkanie. Jakoś jej to nie przeszkadza i nie da sobie wytłumaczyć, że tak być nie musi . Twierdzi, że kocha koty i krzywdy im nie będzie robiła. Ładna mi miłość.
to wymaga leczenia... ale nie kotów
mokkunia pisze:Kurkowa klątwa no Już myślałam, że minęła, skończyła się.
berni pisze:Moze domek Miecia go już nie kocha, ale Miecio ma za to wspanialych przyjaciół na forum. Takich prawdziwych.
Dzisiaj dzięki przekochanej Anicie5 i Tomkowi(5?)Miecio pojechał już na kastrację do ich weta. Wszytsko załatwili, kocia zawieźli, jutro przywiozą...
nie wiem co bym bez Was zrobiła, troszkę się wczoraj pogubiałam w tym wszystkim, tylko miałam ochotę siąść i ryczeć.
Bardzo bardzo Wam dziekuję![]()
![]()
I Bungo![]()
![]()
w kazdej sytuacja moje koty i ja mozemy liczyć na Ciebie. Dziękuje że jesteś
mokkunia pisze:Kurkowa klątwa no Już myślałam, że minęła, skończyła się.
ja też, ale niestety nie...chociaż moze stety...skoro Miecio miałby mieszkać w domku gdzie go nie kochają to lepiej że wrócił. Kontrolniedo wszystkich domków Kurek wysłałam maile z pytaniem co u nich słychać. Dostałam same wspaniałe odpowiedzi, domki zakochane w kotkach maksymalnie.
I Miecio napewno znajdzie taki domek![]()
tylko nie wiem czy dozyję, jak wróci siostra i wejdzie do pokoju już po mnie....caly dzień wietrzenie i smród jak był tak jest![]()
anita5 pisze:"Państwo po Mieczysława!" - zawołał wet, a ja nie załapałam, że to o nas chodzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości