No piękna jest.[/quote
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwona_35 pisze:Tak jak w tytule, nie powinnam mieć kotów w domu, tak powiedziałam mojej wetce, gdy po wizycie w schronisku przyszłam do domu i zobaczyłam staruszkę Kiarę, wzrok otępiały , nie ruszała się.
Od jakiegos momentu nie podobały mi się jej uszy,oczywiscie przed praca je wyczyściałam, potem wpadłam w wir zajęc ..i tak biegł dzień za dniem....
Aż do soboty, było 12,30 patrze na Kiare i wiem ,że jest coś nie tak....więc...kota w kontenerek i pędze z dwa kilometry do mojej wetki aby zdążyć na 13,00
No oczywiście bardzo silne zapalenie jednego i drugiego ucha ropa z krwia, byłam tak wściekła na siebie.
Szkoda gadac, na prawde nie powinnam mieć zwierząt w domu, jestem baznadziejna, mam straszne wyrzuty sumienia że mogłam doprowadzić do takiego stanu........
Do tego Chudini, też muszę jechac z nim do weta, ma problemy z oddychaniem, był leczony, podobno to astma, ale fakt jest faktem że wizyta potrzebna, do tego wydaje mi się że znów ma problemy z chodzenie...ręce mi poadają........
Jestem wściekła i zła....
echhhh musiałam to napisać
iwona_35 pisze:Tak jak w tytule, nie powinnam mieć kotów w domu,
Bungo pisze:iwona_35 pisze:Tak jak w tytule, nie powinnam mieć kotów w domu,
Ależ masz 100-procentową racjęKoty powinni mieć tacy ludzie jak ci od Dextera i Dzwoneczka, ci, którzy topią lub wyrzucają kociaki, pseudochodowcy i rozmnażacze i jeszcze parę innych gatunków
A Ty - w tropiki, jaszczury oswajać :smiech3:
A swoją drogą - współczuję
Femka pisze:Bungo pisze:iwona_35 pisze:Tak jak w tytule, nie powinnam mieć kotów w domu,
Ależ masz 100-procentową racjęKoty powinni mieć tacy ludzie jak ci od Dextera i Dzwoneczka, ci, którzy topią lub wyrzucają kociaki, pseudochodowcy i rozmnażacze i jeszcze parę innych gatunków
i krokodyle
iwona_35 pisze:Femka pisze:Bungo pisze:iwona_35 pisze:Tak jak w tytule, nie powinnam mieć kotów w domu,
i krokodyle
Bardzo smieszne![]()
, ja na prawde tak uważam, przecież jestem beznadziejna, jak mogłam nie widzieć że Kiara cierpi, a co by było gdyby była to poważna choroba, nawet nie zauwazyłabym......
A chudini???? też musze iść z nim do weta, a ja nie mam czasu, bo cały czas coś się dzieje....
W sumie niania by im się przydała![]()
Bungo pisze:Może by tak iwonę do TOZ-u zgłosić? Że się na kotami znęca
Użytkownicy przeglądający ten dział: mongi.bongi i 186 gości