Moderator: Estraven
EwKo pisze:śpiące kłólewny:
EwKo pisze:No, sąJedyną rzeczą, która mnie wkurza teraz (bo - odpukać - wszystkie kłólewny zdrowe ) jest to, że tandem Q+T pierze singla M
![]()
Nie lata futro, nie kapie krew, ale... jakoś tak dziwnie. To nie są przepychanki takie jak między Q. i T. (choć nie tak dawno ta ostatnia pluła czarnym futrem), raczej chęć wbicia M. w podłogę - taki wiatrak łapskami odstawiają
No co z tymi babami? Tak Melę do zabaw integracyjnych zapraszają?
Obsesji tu nie widzę, to po prostu Tosia ma gest
EwKo pisze:Krople Bacha, czy ja wiem...może ja przesadzam: ktos w stadzie musi dowodzić, wychodzi na to, ze jest to Klunia, Mela najniżej w hierarchii stoi, więc zbiera wciry w jednej chwili, a w drugiej podkrada Kluni chrupki i chodzi jej to bezkarnie
EwKo pisze:(...) no bo przecież jak moze byc zamkniety, skoro kawę z mlekiem piłam?
EwKo pisze:Sąsiad dalej ma fazę milczenia. Czyżby to był koniec?
EwKo pisze: Tofik spał gdzieś w kuchni, ale co jakiś czas rozlegało się takie żałosne: miauuuuu? i w drzwiach pokoju stawał bury dres z futrzaną piłką w zębach. Normalnie jak dzieciak z misiem w ręku, idący w nocy do sypialni rodziców, by sprawdzić co i jak
- łoj, no chyba nieDorota pisze: Z nim?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], januszek, MB&Ofelia, Nul, Silverblue i 238 gości