Jakoś to będzie, nikt nie będzie chodził głodny. Po operacji to ja jeszcze coś wymyślę.
minog pisze:tantawi moze jesli zostanie Ci troche pieniedzy ze zbiorki(podejrzewam ze powinno sie pojawic kilka jeszcze wplat bezposrednio na konto od roznych zaprzyjaznionych osob...) to zmiast na szampony ( z uroda mozna poczekac...)przelej je na inna charytatywna na ratunek, np tutaj amicus znowu walczy...
http://allegro.pl/item203588546_pies_sk ... omoc_.html
to nie jest zlosliwosc tylko prosba , zeby bylo jasne...
minog pisze:ja wiem , wiem...ale tak tylko napisalam, ze moze gdyby to...przeciez zdaje sobie sprawe , ze Kaske nieraz trzeba bedzie jeszcze dosponsorowac zanim znajdzie sie dom...
minog pisze:no tak koniejeszcze...tez mam pol konia gdzies tam sobie hasa![]()
a w nawiazaniu do szamponu ???i zelu ???dla bialych kotow?to co to i jak dziala-tak sie sklada , ze choc nie znosze kotow! mam jedna biala(obok i na zawsze).czy ten zel dziala bez mycia?tzn nakladam i lsni?bo jakos sobie nie moge wyobrazic jak to przeprowadzam kapiel u kota...pewnie skonczyloby sie tak ze obie bylybysmy obrazone...tak tylko pytam z ciekawosci...
minog pisze:no tak koniejeszcze...tez mam pol konia gdzies tam sobie hasa![]()
a w nawiazaniu do szamponu ???i zelu ???dla bialych kotow?to co to i jak dziala-tak sie sklada , ze choc nie znosze kotow! mam jedna biala(obok i na zawsze).czy ten zel dziala bez mycia?tzn nakladam i lsni?bo jakos sobie nie moge wyobrazic jak to przeprowadzam kapiel u kota...pewnie skonczyloby sie tak ze obie bylybysmy obrazone...tak tylko pytam z ciekawosci...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości