Wątek Kłólika Azorka i reszty II

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 13, 2007 16:27

Czy wy możecie się powstrzymać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dość trudno jest przebrnać 5 stron :lol: :lol: :lol:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Śro cze 13, 2007 16:57

Aniołku, to nie moja wina :P. Wiesz czyja??? :ryk:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Śro cze 13, 2007 17:14

Taaa, nie Twoja :twisted: chciałabyś, żeby nie była Twoja :twisted: :lol:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Post » Śro cze 13, 2007 20:00

Aniołek, nie złość się na dziewczyny. Też zniknęłam z forum na cały dzień i musiałam nadrobić zaległości. Ale miło się odprężyć i na przekór wszystkiemu poczytać/popisać w Azikowym wątku.
Ja tam zdjęcia nie zapodam, bo bym wam średnia wieku zawyżyła za bardzo i przecież nikt nie chce oglądać starszych pań.

Mam nadzieję, że idol cioć ma się dobrze.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro cze 13, 2007 20:19

Aga86 pisze:Aniołek, nie złość się na dziewczyny. Też zniknęłam z forum na cały dzień i musiałam nadrobić zaległości. Ale miło się odprężyć i na przekór wszystkiemu poczytać/popisać w Azikowym wątku.
Ja tam zdjęcia nie zapodam, bo bym wam średnia wieku zawyżyła za bardzo i przecież nikt nie chce oglądać starszych pań.

Mam nadzieję, że idol cioć ma się dobrze.

Ja się oczywiście że NIE złoszcze :D

Aniołek_

Post » Śro cze 13, 2007 20:25

Alu, ty chyba zaczarowałaś forum. Przychodzą mi powiadomienia tylko z Twojego wątku :lol:.

Hannah12

Post » Śro cze 13, 2007 22:33

Aga86 pisze:Alu, ty chyba zaczarowałaś forum. Przychodzą mi powiadomienia tylko z Twojego wątku :lol:.

Taaa...delikatnie powiedziane"zaczarowalas"jak komp mi sie przepali to juz bede wiedziala Kogo za to obciazyc :twisted: :ryk: .Ja to sobie tak mysle,ze ta pora jest odpowiednia na Azikowo-spolkowy wateczek..mozna sobie spokojnie pisac,bez stresu,ze podczas pisania wykwitna ze 3 strony,ktorych przy wcisnieciu "odpowiedz"jeszcze nie bylo i tak dumam Alusku,ze ten wateczek jest dla ludzi o mocnch nerwach :lol:
Dzien Dobry Drogie Panie...to od cego dziesiaj zaczynamy?znaczy sie zaczynacie?po poludniu moze sie dolacze :roll: jak mi sil starczy :lol:

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Czw cze 14, 2007 6:15

Aga86 pisze:Alu, ty chyba zaczarowałaś forum. Przychodzą mi powiadomienia tylko z Twojego wątku :lol:.

Haniu, nawet tak nie mów :wink: , przyjdzie "niejaka D" i znowu będzie ze mnie wiedźmę robiła :twisted:
A co najciekawsze - ja o własnym wątku powiadomień nie dostaję 8O

elfrida pisze:Taaa...delikatnie powiedziane"zaczarowalas"jak komp mi sie przepali to juz bede wiedziala Kogo za to obciazyc :twisted: :ryk: .Ja to sobie tak mysle,ze ta pora jest odpowiednia na Azikowo-spolkowy wateczek..mozna sobie spokojnie pisac,bez stresu,ze podczas pisania wykwitna ze 3 strony,ktorych przy wcisnieciu "odpowiedz"jeszcze nie bylo i tak dumam Alusku,ze ten wateczek jest dla ludzi o mocnch nerwach :lol:
Dzien Dobry Drogie Panie...to od cego dziesiaj zaczynamy?znaczy sie zaczynacie?po poludniu moze sie dolacze :roll: jak mi sil starczy :lol:

Jak masz słabego kompa to nie moja wina :ryk: :ryk:
Tak, wąteczek jest dla ludzi o mocnych nerwach :lol: - słusznie dumasz Słonko :D , zresztą powszechnie wiadomo czyja to wina ;).
Dzisiaj zapewne będzie spokój :twisted: , nawet jedna odpowiedź nie przybędzie do popołudnia, zobaczysz :lol:.

Wegunia ma się lepiej, chyba wreszcie leczenie przyniosło wymierne skutki :dance:. Spróbuję ją jeszcze wzmocnić do przyszłego tygodnia i podajemy jad...
Azik nadal nie do wytrzymania 8O , obmacałam go całego, żadnej bolesności nie ma, apetyt w normie, nie wiem co się dzieje - Azik przemieszcza się po domu z szybkością światła, taki niedobry to nawet on nie jest bez wyraźnego powodu..... :?:
Obrazek

gattara

Post » Czw cze 14, 2007 6:25

Długo to trwało i trzymała nas w napięciu nasza Księżniczka, ale nie miała innego wyjścia musiała sie poczuć lepiej :dance2:
To może ktoś tu inny czaruje tak sie dzieje, że ze swoich wątków nie dostajemy powiadomień, tylko z tych 'obcych' :wink:
A w stolicy to oni jeszcze śpią, tam sie tak wcześnie nie zaczyna pracy jak na prowincji :wink:

Hannah12

Post » Czw cze 14, 2007 6:28

Aga86 pisze:Długo to trwało i trzymała nas w napięciu nasza Księżniczka, ale nie miała innego wyjścia musiała sie poczuć lepiej :dance2:.
To może ktoś tu inny czaruje tak sie dzieje, że ze swoich wątków nie dostajemy powiadomień, tylko z tych 'obcych' :wink:.

Tak Haniu, zapewne ;), ciekawe kto?????

Wegunia nie miała wyjścia ;), po tylu wizytach u weta zrobiło się jej lepiej żeby już tam nie musiała jeździć :lol:, to mądra dziewczynka :).
Obrazek

gattara

Post » Czw cze 14, 2007 7:33

Cieszę sie że Żabcia już dobrze się czuje :D

Co do Azika - sądę że chłopak zobaczył co na forum piszą o jego tuszy,
postanowił wziąść się za siebie, zaczął biegać i ćwiczyć :lol: ale ty oczywiscie znowu szukasz problemu :roll:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Czw cze 14, 2007 7:53

Brawa dla Wegi! :)
A co do zaczarowania, to mój komputer się jeszcze opiera :lol: przychodzą mi wszystkie powiadomienia :lol:

Aniołek_

Post » Czw cze 14, 2007 7:55

czarna.wdowa pisze:Co do Azika -(...)
postanowił wziąść się za siebie, zaczął biegać i ćwiczyć :lol:

Azik jak nic chce być ścupły i podobać sie jeszcze bardziej cioci Dagmarze :wink: :roll:

Hannah12

Post » Czw cze 14, 2007 8:45

Najdrozszy, mi sie podobasz zawsze, a kochanego cialka nigdy za wiele, wiec jestem przeciw jakiemus odchudzaniu.
Musimy byc Najdrozszy troche bardziej dyskretni, bo chca nas rozdzielic na zawsze. Mnie juz w watku przeciez nie ma, ale nie martw sie - ciagle o Tobie mysle :kotek:

Dagmara

Od: Nie gru 31, 2006 9:37

Post » Czw cze 14, 2007 10:45

Ja nie szukam problemów :evil: , po prostu znam Azika i takie zachowanie u niego mnie martwi :(. Zobaczymy....

"Niejaka D" jest strasznie nieobecna w wątku :twisted: , Azik tęskni i cierpi :crying:, bo na przykład ja zupełnie przeciwnie ;)

A ja mam lekki udar słoneczny 8O , także gdybym bredziła to pewnie tego sprawa :P
Obrazek

gattara

[poprzednia][następna]