gattara pisze:Monika, już masz powyżej sławetny fotomontaż. To po lewej to wilk
Wilk to z tyly siedzi i ma zielone slepia. Azik to Czerwony Kapturek, a ja to mysliwy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarna.wdowa pisze:no tak ja tu scibole po cichutko tajne komunikaty a zdjecie już jest
Dagmara - proszę nie protestować wyglądacie z Azikiem cudownie
elfrida pisze:No to ja mam pomysla.Skoro Aluska i Daga sie pokazaly to moze Ktos nastepny bedzie na tyle odwazny...
.Ja na samym koncu...zamkne stawke
Jak dobrze,ze Wegunia zaczyna sie juz goictfu,tfu,tfu
Dagmara pisze:Monika, juz nie trzeba po cichu![]()
"Gebe" na widok publiczny wystawilam
Dagmara pisze:gattara pisze:Monika, już masz powyżej sławetny fotomontaż. To po lewej to wilk
Wilk to z tyly siedzi i ma zielone slepia. Azik to Czerwony Kapturek, a ja to mysliwy
Dagmara pisze:Wiem, ze cudowna z nas paraA ta CZROWNICA nas nie chce ze soba spotkac i na drodze milosci stoi
elfrida pisze:No to ja mam pomysla.Skoro Aluska i Daga sie pokazaly to moze Ktos nastepny bedzie na tyle odwazny...
.Ja na samym koncu...zamkne stawke
Jak dobrze,ze Wegunia zaczyna sie juz goictfu,tfu,tfu
czarna.wdowa pisze:gattara pisze: a poza tym Azik gustuje w brunetkach
Czyli zbaczy sie za mam szansę
czarna.wdowa pisze:gattara pisze: a poza tym Azik gustuje w brunetkach
Czyli zbaczy sie za mam szansę
Dagmara pisze:A pojdziesz mi Ty od Azika![]()
Psik, psik. Zostawcie mi chlopa w spokoju![]()
Innego sobie znajdzcie, ten juz zaklepany, tylko uwieziony przez Wiedzme Zla![]()
Ale ja go uratuje
Kicorek pisze:Na chwilę się odwróciłam, a już kolejne strony do nadrabiania![]()
Gaduły jedne![]()
Beksa z tyłu spogląda złowrogo. Dagmara, ja nie wiem, czy warto się tak wdzięczyć do Azika
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Kankan, Wojtek i 35 gości