CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ(64)Estelle i Gwiazdeczka mają domy:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 11, 2007 22:45

Anja pisze:a gdzie zdjecie Stefano? :(

Adria musi zrobić, ja nie zdążyłam.

Sylwka, Jaśmina "nie wychodzi" na zdjęciach, bo w łazience siedzi - dzieciarnię wynoszę na kocyk pojedynczo, to i jest możliwość ładne fotki zrobić.
Ale mogę zrobić byle jakie - w łazience, jeśli chcesz 8) 8)
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pon cze 11, 2007 22:54

No dobra niech Ci będzie. Jakoś wytrzymam bez fotki ale jak już wyjdzie na pokoje to Wam nie daruję. Tak sobie myślę, czy to nie jest niezdrowe tak mieszkać zupełnie bez słońca? Jaśminka strasznie długo już tak chyba mieszka (nie licząc wizyt u weta chyba).

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Pon cze 11, 2007 23:23

Sylwka pisze:No dobra niech Ci będzie. Jakoś wytrzymam bez fotki ale jak już wyjdzie na pokoje to Wam nie daruję. Tak sobie myślę, czy to nie jest niezdrowe tak mieszkać zupełnie bez słońca? Jaśminka strasznie długo już tak chyba mieszka (nie licząc wizyt u weta chyba).

Nie potrafię podjąć dyskusji na temat skutków życia kota w sztucznym świetle przez kilka miesięcy, ale nie ma to większego znaczenia w tej chwili, bo nie mamy fizycznie innej możliwości póki co. Pewnie idealnie byłoby gdyby miała dostęp do światła dziennego, natomiast pobyt w łazience był i jest dla niej kwestią być albo nie być.
Jeśli się zgłosi ktoś, kto jej będzie mógł dać opiekę taką jak ma u nas + światło dzienne, to bardzo chętnie ją oddam.
Obrazek

ryśka

Post » Wto cze 12, 2007 5:27

ryśka pisze:
Anja pisze:a gdzie zdjecie Stefano? :(

Adria musi zrobić, ja nie zdążyłam.

Adria zrobi jak tylko znajdzie chwile wolna :oops: .... i jak wreszcie usuna awarie i bede miala w normalnych godzinach prad :evil:

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Wto cze 12, 2007 7:22

ryśka pisze:
Sylwka pisze:No dobra niech Ci będzie. Jakoś wytrzymam bez fotki ale jak już wyjdzie na pokoje to Wam nie daruję. Tak sobie myślę, czy to nie jest niezdrowe tak mieszkać zupełnie bez słońca? Jaśminka strasznie długo już tak chyba mieszka (nie licząc wizyt u weta chyba).

Nie potrafię podjąć dyskusji na temat skutków życia kota w sztucznym świetle przez kilka miesięcy, ale nie ma to większego znaczenia w tej chwili, bo nie mamy fizycznie innej możliwości póki co. Pewnie idealnie byłoby gdyby miała dostęp do światła dziennego, natomiast pobyt w łazience był i jest dla niej kwestią być albo nie być.
Jeśli się zgłosi ktoś, kto jej będzie mógł dać opiekę taką jak ma u nas + światło dzienne, to bardzo chętnie ją oddam.

Wiem i mam nadzieję, że nie odebrałaś tego jako zarzut, bo nijak nie miało tak być. Pobyt u Was uratował jej życie (kilkakrotnie) i to najważniejsze a ona w waszej łazience z bandą burasiątek jest szczęśliwa. Gdybym tylko miała jakiekolwiek warunki to bym je wszystkie wzięła ale chyba musiałabym z nimi mieszkać w kartonie pod mostem. Chyba zostaje mi zagrać w totolotka i czekać na cud.

Sylwka

Post » Wto cze 12, 2007 19:40

Sylwia, szczerze mówiąc zrobiło mi się przykro, ale rozumiem, że nie miałaś złych intencji..

Mam bardzo niedobrą wiadomość. Simone, którą Adria złapała do kastracji i której ostatecznie postanowiłyśmy nie wypuszczać z powrotem na parking, uciekła. Puściło zabezpieczenie balkonu - z siatki rybackiej. Kotka zniknęła. :( :( :( :( :( Adria jej szuka. Bardzo przydadzą się kciuki...
Obrazek

ryśka

Post » Wto cze 12, 2007 19:45

Wielkie :ok: :ok: :ok:

Przepraszam. Mam taki dół, że przestaję myśleć.

Sylwka

Post » Wto cze 12, 2007 19:46

Ojej...

:ok::ok::ok:
:ok::ok:
:ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto cze 12, 2007 19:58

Ehh.. te Simonki wszystkie tak mają.. uciekinierki jedne :roll:

Oby Kicia szybko się znalazła..
:ok: :ok: :ok:

Almacita

Od: Czw sty 11, 2007 11:18

Post » Wto cze 12, 2007 20:40

mocne, mocne kciuki

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Wto cze 12, 2007 20:52

kciuki zacismnięte z całych sił :ok:

Lili

Od: Wto lut 05, 2002 21:48

Post » Wto cze 12, 2007 21:00

mocne :ok: :ok: :ok:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Wto cze 12, 2007 21:55

:ok: :ok: :ok: zeby sie znalazla...

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Śro cze 13, 2007 15:24

Z racji, ze przezywam kazdego kota, ktory jest u mnie na tymczasie, jakby to byl kolejny cud swiata, opowiem Wam troche o Melisie ;)

Dochodze do wniosku ze Melisa musiala zyc w arystokrackiej rodzinie, gdzie mowiono piĘkna polszczyzna...jak chodzi za czlowiekiem to tak miauczy...ę..ę...ę... ;) Panna Ę jest baaaaardzo zołzowata ;) bije, drapie i gryzie Zorra(dlatego musialam zamknac ja w innym pokoju) nie cierpi mojej suni..ona kocha TYLKO ludzi...potrafi miauczec chocby 2 godziny zeby ktos w koncu do niej przyszedl...kiedy otwieraja sie drzwi do jej pokoju, juz stoi przy nogach i (wtedy nie wazne czy za mna stoi kot, pies) Ę- ka ;) do ludzi jest na prawde kochana...spi tylko z czlowiekiem, najlepiej pod koldra lub na rece :) Bardzo lubi kurczaczka z ryzem i karme dla kotek po sterylce :) pije jak wielblad wybierajacy sie na 4 miesiace na pustynie ;)

Boje sie tylko ze zlapala katar... :( cieknie jej z oczu, dziwnie oddycha... jak czyscilam jej dzis uszka, caly czas trzepala glowka...ja za to bylam cala mokra...oczami mnie tak zalala ;) teraz ja obserwuje, ale jesli jej nie minie- zostaje wyprawa do weta...
Prosimy o kciuki za MeliskĘ ;)

Pozdrawiamy- Zmeczona Macho z spiaca MelisĄ ;)

I kilka foteczek ;)
Ulubiona pozycja do snu:
Obrazek

Oh! jak ona nie lubi spac w lozku....zal patrzec jak sie wyrywa ;)
Obrazek

Z daleka:
Obrazek

Z bliska:
Obrazek

:)

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Śro cze 13, 2007 18:37

Śliczna !
ObrazekObrazekObrazek

bez44