Wątek Kłólika Azorka i reszty II

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 12, 2007 10:47

Szuka dziewczynka :P

Daj maila, bo nie bede przeciez wrzucala na kocie forum :lol:
Ostatnio edytowano Wto cze 12, 2007 11:32 przez Dagmara, łącznie edytowano 1 raz

Dagmara

Od: Nie gru 31, 2006 9:37

Post » Wto cze 12, 2007 10:51

Dagmara pisze:Szuka dziewczynka :P

Musze znalezc w ubraniu :lol:

Dlaczego nie? Może być z Beksą 8)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto cze 12, 2007 10:56

Kicorek pisze:

Nie umiem robic zdjecia w jednym czasie sobie i Beksie, bo ona lezac na rekach absorbuje moje konczyny gorne w calosci :lol:
Ostatnio edytowano Wto cze 12, 2007 11:33 przez Dagmara, łącznie edytowano 1 raz

Dagmara

Post » Wto cze 12, 2007 11:06

Dagmara pisze:
Kicorek pisze:

Nie umiem robic zdjecia w jednym czasie sobie i Beksie, bo ona lezac na rekach absorbuje moje konczyny gorne w calosci :lol:

Na świecie istnieją jeszce inne osoby umiejące obsłużyć aparat, rozejrzyj się w okolicy :twisted:

Kicorek

Post » Wto cze 12, 2007 11:08

gattara pisze:Haniu, z Azika to taki "prezencik" zawiązany kokardką jest :twisted: , komu, komu :ryk::

Azik być twój kochany kot

gattara pisze:Melduję że : antybiotyki, antybiotyki i smarowanie blizny, oprócz tego mam się nie martwić i...... ma być dobrze. Taką mniej więcej diagnozę usłyszałam :).:

dobre wieści

gattara pisze:Dedi, nie zawstydzaj tych obiboków :twisted: .
Z tym podawaniem o alimenty to nie jest zły pomysł ;)..... chociaż, dzisiaj o 16.58 nastąpił mały przełom :roll: , tata mył synka jak szalony :D , syn oczywiście nie pozostawał mu dłużny :), trwało to około pięciu minut ale było nadzwyczaj intensywne :D . Materiał filmowy zamieszczę jutro :lol:

Tatuś musiał odpocząć od synia ale o nim pamięta .. bo to dostojny Azik
Obrazek

piotr.w68

Od: Sob gru 31, 2005 17:35

Post » Wto cze 12, 2007 12:42

Może być bez :twisted: , daj na PW, nikomu nie pokażę oprócz Azika - serio serio :wink:

Słusznie prawisz Kicorku :D
Dagusiu wykorzystaj jakiegoś "somsiada" albo listonosza ;) ( lub samowyzwalacz :P ), zrobi Ci fotę w ubraniu i z Beki na ręku :lol: .

Piotrze, jak powszechnie wiadomo "nie kofam Azika" :ryk: :ryk:, zupełnie :ryk:.
Też uważam że co do Żabci to są dobre wieści, mam nadzieję że faktycznie będzie dobrze..... dzięki za pamięć :).
Z tą dostojnością Azorka to raczej marnie jest ;), sam wiesz że na fotkach wygląda jak bojar :lol:, niestety w praktyce bywa zupełnie inaczej.
Mnóstwo mizianek dla Zuzi :love:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Wto cze 12, 2007 12:47

Dagmara pisze:Moje, osobiste, prywatne?

Ze niby mnie podrywasz przez siec i moje fotki chcesz? :twisted:
No wiesz co, nawet nie sciemnialas, ze Ci sie ze mna fajnie rozmawia :mrgreen:

O maaatko Dagmara!!!a wiesz,ze Ala mowila mi to samo..to na pewno jakas matrymonialna oszustka ...i to jeszcze taka troche inaczej :ryk: .Widze,ze Azik tez sie na Ciebie Alu obrazil,pewnie za to,ze Ty sie na niego obrazilas i na sesji wytyka Ci beszczelnie jezyk :lol:
Weguniu zdrowiej juz Zabciu szubciutko i pozwol sie w koncu brzucholowi zagoic :ok:

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Wto cze 12, 2007 12:55

elfrida pisze:O maaatko Dagmara!!!a wiesz,ze Ala mowila mi to samo..to na pewno jakas matrymonialna oszustka ...i to jeszcze taka troche inaczej :ryk: .Widze,ze Azik tez sie na Ciebie Alu obrazil,pewnie za to,ze Ty sie na niego obrazilas i na sesji wytyka Ci beszczelnie jezyk :lol:
Weguniu zdrowiej juz Zabciu szubciutko i pozwol sie w koncu brzucholowi zagoic :ok:

Osz Ty :evil: , kto tu kogo nęka przez wszystkie możliwe media :ryk: :ryk:, a potem niewiniątko udaje :twisted: . I kogo oskarżasz - mnie? Delikatną, słodką, eteryczną kobietkę :twisted: , wstydź się :evil: . Czujem siem dotknięta do żywego :lol: .
A to wszystko dlatego że zapewne sama chciałabyś zobaczyć te foty Dagmary :lol: tylko się wstydasz :P.

Azor wszystkim język wytyka, to taki objaw najwyższego wtajemniczenia :ryk:, jak masoneria czy cuś.... elitarny klub :P.
Obrazek

gattara

Post » Wto cze 12, 2007 13:05

gattara pisze:
elfrida pisze:O maaatko Dagmara!!!a wiesz,ze Ala mowila mi to samo..to na pewno jakas matrymonialna oszustka ...i to jeszcze taka troche inaczej :ryk: .Widze,ze Azik tez sie na Ciebie Alu obrazil,pewnie za to,ze Ty sie na niego obrazilas i na sesji wytyka Ci beszczelnie jezyk :lol:

Osz Ty :evil: , kto tu kogo nęka przez wszystkie możliwe media :ryk: :ryk:, a potem niewiniątko udaje :twisted: . I kogo oskarżasz - mnie? Delikatną, słodką, eteryczną kobietkę :twisted: , wstydź się :evil: . Czujem siem dotknięta do żywego :lol: .
A to wszystko dlatego że zapewne sama chciałabyś zobaczyć te foty Dagmary :lol: tylko się wstydasz :P.

Azor wszystkim język wytyka, to taki objaw najwyższego wtajemniczenia :ryk:, jak masoneria czy cuś.... elitarny klub :P.

No obiecujem,ze juz nie bede Cie wiecej nekala 8) A fotki to i zobaczyc bym chciala,tak pewnie jak Wszyscy,ktozy nie widzieli :wink: .A skoro mnie juz nie lubisz to jo tyz Cie juz nie kochom 8) :lol:

elfrida

Post » Wto cze 12, 2007 13:08

gattara pisze:Słusznie prawisz Kicorku :D

Bo ja mądra kobieta jestem :mrgreen:

Kicorek

Post » Wto cze 12, 2007 13:09

elfrida pisze:No obiecujem,ze juz nie bede Cie wiecej nekala 8) A fotki to i zobaczyc bym chciala,tak pewnie jak Wszyscy,ktozy nie widzieli :wink: .A skoro mnie juz nie lubisz to jo tyz Cie juz nie kochom 8) :lol:

Jesoooo, to trzeba było mówić że mnie kochałaś, bym się jakoś ustosunkowała do tego uczucia :twisted: .

Możesz mnie nękać, wybaczem Ci 8)

Kicorek pisze:

Sie wie :lol:
Obrazek

gattara

Post » Wto cze 12, 2007 13:11

Tylko sie we mnie nie zakochaj :P

Dagmara

Post » Wto cze 12, 2007 13:13

Zwalczę w sobie to uczucie :ryk: :ryk:
Obrazek

gattara

Post » Wto cze 12, 2007 13:16

A z Beki sobie zrobie, ale teraz to ja w pracy jestem, nie :P

Dagmara

Post » Wto cze 12, 2007 13:24

gattara pisze:
elfrida pisze:No obiecujem,ze juz nie bede Cie wiecej nekala 8) A fotki to i zobaczyc bym chciala,tak pewnie jak Wszyscy,ktozy nie widzieli :wink: .A skoro mnie juz nie lubisz to jo tyz Cie juz nie kochom 8) :lol:

Jesoooo, to trzeba było mówić że mnie kochałaś, bym się jakoś ustosunkowała do tego uczucia :twisted: .

Możesz mnie nękać, wybaczem Ci 8)

Kicorek pisze:

Sie wie :lol:

No nie chcialam tak prosto z mostu :lol: ..myslalam,ze sie domyslilas sama a Ty taka niekumata jestes :evil: :lol: .ja nieeee wiem!!!

elfrida

[poprzednia][następna]