Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chyba nerwy Myszeńkę zjadająaamms pisze:Myszeńk@ pisze::roll:![]()
![]()
Co się dzieje??
mokkunia pisze:Chyba nerwy Myszeńkę zjadająaamms pisze:Myszeńk@ pisze::roll:![]()
![]()
Co się dzieje??
Myszeńk@ pisze:Witam, jestem właścicielką Dextera, koryzstam z loginu mzsye}ki. Przede wszystkim mam ogromna prozbe do administratorow, poniewaz w moim ogloszeniu jest blad nr tel. Poprawny to 696+600+176 + prosze o zmiane.
Mysle ze Panstwo nie do konca zrozumieliscie moje intencje, sadzac po waszych opiniach. Stoje przed dramatycznym wyborem, ale jestem przede wszystkim matka. Chce uniknac tego co najgorsze i znalezc kotu dom. Jesli to kwestia dni to jasne jest ze poczekam. Probowalam szukac innych rozwiazan a o tym forum dowiedzialam sie kilka dni temu i od razu zaalarmowalam. Zglosilam ogloszenie liczac na pomoc z Panstwa strony a nie ocene mojego malzenstwa. Dziekuje wszystkim tym ktorzy sa sklonni pomoc mi w tak dramatycznym momencie mojego zycia i zamiast oceniac dzialaja. Wierze ze dzieki nim Dexter znajdzie kochajacy dom. Dziekuje przede wszystkim myszence za pomoc w calej akcji i czekam na kontakt.
Dominika
Greta_2006 pisze:nie wierzę, żeby przez 16 lat nie mieli żadnych zdjęć kota...
mokkunia pisze:Czekamy na zdjęcia i robimy ogłoszenia, tak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 343 gości