Denis, Muff. Po remoncie!!!! Fotki- str. 69!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 09, 2007 8:24

Cala noc goraczkowalem, ale dzisiaj jest juz lepiej...
Plecy juz tak okropnie nie bola, aczkolwiek ciagle je czuje :evil: :wink:

Moze okład z kota przyniesie ukojenie i zniknie zaczerwienienie z plecow? :twisted:

FreEp

Od: Śro wrz 20, 2006 1:27

Post » Sob cze 09, 2007 8:26

Z kota raczej nie...

A zreszta - poswiec sie dla dobra ludzkosci
i poeksperymentuj z kotem! Moze cos odkryjesz?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob cze 09, 2007 14:17

Popieram - zsiadle mleko, ewentualnie kefir - jak sie kiedys tak spieklam, ze siedziec ani lezec nie moglam, to przynioslo ulge. A poza tym z dnia na dzien powinno byc lepiej, mam nadzieje, ze to najgorsze masz juz za soba.
Oklad z kota w tej sytuacji raczej niewskazany- bo takowy ma raczej wlasciwosci wygrzewajace... a w tej sytuacji :roll:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Sob cze 09, 2007 14:18

FreEp,

mam nadzieje, ze jestes na uczelni...

:ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Sob cze 09, 2007 14:21

Dorota pisze:FreEp,

Jest ;)
Na wszelki wypadek jednak spojrzalam na liste obecnych na forum :lol:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Sob cze 09, 2007 14:35

skaskaNH pisze:
Dorota pisze:FreEp,

Jest ;)
Na wszelki wypadek jednak spojrzalam na liste obecnych na forum :lol:

Moze ukryl obecnosc?

Dorota

Post » Sob cze 09, 2007 15:10

Juz jest w domu :oops: :twisted:
Nikt o mnie tak nie dba jak Wy :love:

Nawet sobie powagarować nie mozna na miau :evil:

:lol:

Plecy- tragedia :evil: Kolega, ktorego wypytywalem o baterie dla Skaski dawno mnie nie widzial i tak sie ucieszyl, ze musial mi przywalic z liścia w plecy 8O Auc :roll:

Podobno za chwile wyjezdzamy na dzialke, a mnie wszystko piecze i boli :roll: No i co mam zrobic? Jak powiem, ze nie jedziemy, to bedzie wielka obraza :P No i podobno dzialka pieknie wysprzatana przez osiedlowe dresiki :wink:

Ale przynajmniej czesc zenska grupy stwierdzila, ze bardzo ladnie mi w "brązie" :twisted:

FreEp

Post » Sob cze 09, 2007 16:27

skaskaNH pisze:Popieram - zsiadle mleko, ewentualnie kefir - jak sie kiedys tak spieklam, ze siedziec ani lezec nie moglam, to przynioslo ulge. A poza tym z dnia na dzien powinno byc lepiej, mam nadzieje, ze to najgorsze masz juz za soba.
Oklad z kota w tej sytuacji raczej niewskazany- bo takowy ma raczej wlasciwosci wygrzewajace... a w tej sytuacji :roll:

Chyba faktycznie najgorsze juz za mna, powoli zaczyna swedziec... Nienawidze gojenia sie spalonej skory :twisted:

Za chwile wyjezdzamy na dzialke :roll: Bierzemy ze soba jamniczke dlugowlosa miniaturke :D Rozyczka czesto nam towarzyszy na krotszych wyjazdach, obiecuje sfocić panienke :P

Adios, wracam w niedziele wieczorem :D

FreEp

Post » Sob cze 09, 2007 16:31

Jaka masz karnacje?

Dorota

Post » Sob cze 09, 2007 16:38

Dorota pisze:Jaka masz karnacje?

Ciemna, kolor skory lekko oliwkowy (no powiedzmy, nie znam lepszego slowa na okreslenie tego koloru).

Juz zaczela mi schodzic skora delikatnie 8O

FreEp

Post » Sob cze 09, 2007 16:59

FreEp pisze:
Dorota pisze:Jaka masz karnacje?

Ciemna, kolor skory lekko oliwkowy (no powiedzmy, nie znam lepszego slowa na okreslenie tego koloru).

Juz zaczela mi schodzic skora delikatnie 8O

Ja jestem zolta.
Opalam sie na pomaranczowo.

Nie pamietam, zeby kiedykolwiek
skora mi schodzila. Ale slonca unikam.

Dorota

Post » Sob cze 09, 2007 20:52

Heh, Rynia - wspomnienia mnie naszły :twisted:

Byliśmy tam na szkolnej wycieczce, gdzieś w środku ogólniaka. Nigdy nie bywałam na plaży nad wodą, więc niedoświadczona nad wyraz łaziłam sobie w słońcu, nad wodą, cały boży dzień :roll: Nie tylko moje plecy były w takim stanie jak twoje, FreEp (a ja jestem z natury jasny, bladoskóry rudzielec), to jeszcze dostałam porażenia słonecznego. W drodze powrotnej w autobusie traciłam przytomność, w domu też - pierwszy raz w życiu mi się zdarzyło :? Ale spędziłam parę dni w domu, w zacienionym pokoju, i przeszło :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Nie cze 10, 2007 22:38

I juz w ukochanym domku :dance2:

Bylo bardzo milo, aczkolwiek caly czas wylem z bolu :twisted: Teraz na dodatek zamiast bolec- potwornie swedzi. Mam nadzieje, ze jutro juz bedzie ok...

Domek- w miare mozliwosci czysciutki, moje kochanie zalozylo 500 W halogeny (sztuk 3) naokolo domku i w czasie wieczornego grilla bylo naprawe przyjemnie i jasno jak w dzien :D

Niestety sie nie kapalismy w rzece, slonca bylo jak na lekarstwo ( uff :twisted: ), od czasu do czasu pokapal orzezwiajacy deszczyk :)

Jutro wstawie fotki, ktore, bez chwalenia sie ( ;) ) wyszly niesamowicie jak na moj fotograficzny anty-talent i aparat, ktory juz od dawna powinien wyladowac w koszu na smieci :twisted: Takze jutro wstawie jakis wiekszy opis pobytu na dzialce, teraz padam z nog i mysle tylko o kapieli i wygodnym lozeczku :lol:

Do zobaczyska!

FreEp

Post » Nie cze 10, 2007 22:42

PumaIM pisze:Heh, Rynia - wspomnienia mnie naszły :twisted:

Byliśmy tam na szkolnej wycieczce, gdzieś w środku ogólniaka. Nigdy nie bywałam na plaży nad wodą, więc niedoświadczona nad wyraz łaziłam sobie w słońcu, nad wodą, cały boży dzień :roll: Nie tylko moje plecy były w takim stanie jak twoje, FreEp (a ja jestem z natury jasny, bladoskóry rudzielec), to jeszcze dostałam porażenia słonecznego. W drodze powrotnej w autobusie traciłam przytomność, w domu też - pierwszy raz w życiu mi się zdarzyło :? Ale spędziłam parę dni w domu, w zacienionym pokoju, i przeszło :lol:

Pogrubilem odpowiedni fragment. Ja takze zadko bywam na sloncu, a ostatnim razem na dodatek caly dzien spedzilem bez wysmarowania sie kremem do opalania... Trzeba byc glupim :roll:

Polak madry po szkodzie :lol: :evil:

FreEp

Post » Pon cze 11, 2007 9:30

Widoczki z pola za domem :) Ta niesamowita cisza na wsi, to powietrze bez spalin, spiewy ptakow i granie konikow polnych dzialaja kojaco na dusze i cialo :oops:
Obrazek
Obrazek

Rzeka, ktora niestety z roku na rok coraz bardziej zarasta... Ale za to pelna pysznych rakow i ryb :P
Obrazek

Wszedzie kwiaty, cisza i spokoj... Napewno to nie jest raj dla alergika :twisted:
Obrazek

Ukochana jamniczka Różyczka. Postrach wszystkich kotow w okolicy... Uwielbia je kopulowac :oops:
Obrazek

I teraz efekt mojej nudy (?). Ocencie prosze, czy Wam sie podobaja :oops: Tak dlugo studiowalem wszelkie fotograficzne strony i jestem z nich naprawde zadowolony :wink: (Jak ktos chce, niech poda maila, wysle fotke duzych rozmiarow na tapete pulpitu :P )

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Czekam na Wasze opinie :D

FreEp

[poprzednia][następna]