Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tusinka pisze:Cześć
bechet mam pytanie. Czy na podstawie samego rentgena wet mógł zdiagnozować raka płuc. Moja kicia Tusia (10 lat) miała guzy sutków -usunięte operacyjnie, następnie sterylka. Przerzuty do węzłów chłonnych i jak wet stwierdził do płuc. Czy możesz mi polecić jakiegoś dobrego lekarza z okolic Warszawy lub z Warszawy??
Dodam że moje kocie zostało znalezione jak miało około 1-miesiąca, koci katar. Od początku miała nieprzyjemny zapach z pyszczka i łzawiły jej oczka (żaden wet nie wiedział od czego) Przy wycinaniu guzów miała usunięte ząbki- teraz nie ma nieprzyjemnego zapachu) Guzy w węzłach chłonnych są dość spore ale mój wet powiedział że przy przerzutach do płuc nie ma sensu męczyć ją kolejnym wycinaniem i narkozą. Moja Tunia waży tylko 2kg i nigdy nie tryskała super zdrowiem (często łapała katar). ostatnio kilka razy kaszlała- zaczęłam jej robić inhalację sterydami - kaszel ustąpił (bynajmniej przy mnie nie kaszle) Proszę jeśli znasz jakiegoś dobrego weta to napisz.
Tak wogóle to wszystko ostatnio się u mnie wali i tracę siły na walkę.......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 81 gości