To te niezadowolone niech wystawia fontanne na bazarku. Ja bardzo chetnie kupie..jak portfel mi pozwoli

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna_33 pisze:A moze jakies zdjecie czyscioszka?
bechet pisze:Świat jest okrutny i zły![]()
Przyszły i podstępem schwytały! Kot pełen najcieplejszych uczuć i w ogóle nieświadom przebiegłości ludzkiej został schwytany i z premedytacją wpakowany do miednicyI to pełnej wody
I wyszorowany szarym mydłem!!! A wcześniej jeszcze czyściły uszy i zakrapiały oczy!!!
No jak tak można? To kot do nich z sercem, a oni tak...I jeszcze zwymyślały, że flejtuchI dlaczego, co?? Że trochę futerko było tłuste?? I że śmierdziało?? Znalazły sie czyścioszki, myślał by kto
Same śmierdzą różnymi balsamami, parfumami i kot to w spokoju znosi. A oni jemu tak...
Kot nie lubił ich przez całe 20 minut. Schował się do dziury i zapowiedział wyraźnie, że nie wyjdzie i już. A niech se nie myślą![]()
Ale one są takie strasznie przebiegłe, że przyszły z wołowym mięskiemI biedny kot nie mógł nie wyjść, no...więc wyszedł. No, obsuwa totalna, na całej linii
Ale co zrobić kiedy to mięsko tak pachnie...no tak pachnie, że...że...kot myśli sobie, że absolutnie i za nic, że tylko trochę powącha, tylko sprawdzi i zaraz sobie pójdzie i wcale nie ruszy. Wcale. No, może najwyżej odrobinę. Przecież takiej odrobiny to nawet nikt nie zauważy. A potem nagle się okazuje, że ta odrobina to taka nawet całkiem spora wyszła, i tak właściwie to nie ma po co zostawiać tych resztek
Ruach pisze:Tosza, na pewno moża plynem do higieny intymnej...
Tosza pisze:Ruach pisze:Tosza, na pewno moża plynem do higieny intymnej...
To nie jest żart?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości