Ziutka-Bidunia & Dranie, czyli Wielbłąd i koty ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 05, 2007 7:52

Wielbłądzio pisze:a może bym tak Biduni nowy wątek na Kociarni założyła, a ten zamknęła i podała linka :?

Uważam Wielbłądziu, że to dobry pomysł i jeszcze drugi plusik- lepiej się czyta krótkie wątki (do kilku stron), bo szybciej wiadomo, o co chodzi....

Bidulka hop! I :ok: :ok: :ok: za Dobry Domek (może ten u Wielbłądzia?)

behemocia

Od: Śro kwi 04, 2007 0:10

Post » Wto cze 05, 2007 13:33

jeśli ktoś zabierze ode mnie Juliana + parę dzikich koni stepowych: Duńkę i Maciusia, to proszę bardzo, mogę nawet jeszcze jakąś drugą Bidę wziąć :twisted:
znów zalała podłogę :cry: myślę nad jaimś rozwiązaniem technicznym: ceratą jakąś czy co :? :roll: bo już podłoga się w tym miejscu zrobiła czarna :( :( :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto cze 05, 2007 22:07

Podrzucę chociaż... Pomysł z wątkiem na kociarni jak najbardziej popieram, może tam ktoś Bidzię wypatrzy...
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Śro cze 06, 2007 23:13

tylko czasu, plisss :twisted: teraz też powinnam się uczyć - i stan taki potrwa do 27 czerwca...
słuchajcie, Bida po sterylizacji je na potęgę :roll: staram się nie dosypywać jej chrupek w nieskończoność, bo sprzątnie teraz wszystko, co znajdzie w misce :roll: ale TAKIEJ żarłoczności to ja jeszcze w jej wykonaniu nie widziałam :twisted:
btw: koteczka Babci, która przed zabiegiem była 2,5-kilogramowym chuchrem, wygląda teraz jak kaszalot z brzuchem kołyszącym się na boki :roll: miałam ją dziś na rękach: ze cztery i pół, jak nic :roll:
ale muszę uważać: Ziutka jest jednak kaleką :( , ostatnio chodzi jeszcze gorzej niż zwykle (no i to siusianie :roll: :( ) i otyłość na pewno by jej nie służyła... tylko jak to pogodzić jedno z drugim: karmy na skórę mają wysoką zawartość tłuszczu - a skóra Bidzi nadal fatalna...
nie wyrabiam z tymi dziewięcioma kotami...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro cze 06, 2007 23:21

A może zdać się na instynkt Ziuteńki?

Sama nie mam pomysłu, jak mojej Behemotce ukrócić apetyt po sterylce, a jeszcze ma karmę RC urinary- smaczną (nie próbowałam :D ),
bo ją kradnie Toffinka, która ma jeść inną RC???
Może się przeje?? Hmm?

I nieustające :ok: :ok: za Twoje Koteczki :love:

behemocia

Post » Czw cze 07, 2007 7:08

I wkrótce się zrobi taki "Pączuś " jak Czeko 8) T też utykająca i też zmiata jak odkurzacz, i najchętniej nie swoje :roll: To chyba koci Anioł Stróż zobaczył Twoje zauroczenie Czekoladka i zesłał Ci Bidunię 8)
W domkach zastój totalny :cry: Sezon ogórkowy ...
Kasieńko- nieustająco wspieram Cię mentalnie. Ty jesteś Kocią Czarodziejką i dasz radę. A jak już będziesz padała na pysk, to wsadź towarzystwu bilety w łapę (dla takich pasażerów to pewnie drogie nie są- jakies 10% ceny, nie?), wsadź do autobusu i wyślij do cioci agnes na wakacje :wink:
Co tam- 6 kotów czy 15......
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Czw cze 07, 2007 16:31

ciekawe, jak wyglądałaby konfrontacja Czeko i Julisia :roll: :strach: albo MałejBiałej i Julisia :roll: albo taka Bolka, też niezłe zioło, zazdrosna jak Niewiadomoco i warczy nawet na Tadźkę :roll: ...
u nas wszystko po staremu: Plamcia płacze z wysokości, Lucjan robi awantury, Bidunia robi kałuże w małym pokoju, Bolusia lepi się do mnie w ten upał chyba jeszcze gorzej niż w normalną pogodę :roll: ... a ja udaję naukę :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw cze 07, 2007 22:16

Kasiu, trzymaj się. Musi być lepiej...
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Czw cze 07, 2007 23:29

trzymam się... jeszcze... ale bliżej tego koszmarnego egzaminu nerwy wysiądą mi doszczętnie, już się zaczyna :(
dlaczego ja do tego wszystkiego mam taką nerwicę, jaką mam i od x lat nic nie jest w stanie jej wyleczyć :( ?

mogę w ogóle przestać zaglądać na forum, to nakazywałby rozum (i naukę, rzecz jasna :twisted: )... wtedy proszę dziewczyny, podbijajcie Bidę i Plamistą!!!

Wielbłądzio

Post » Czw cze 07, 2007 23:36

I chcesz iść do szkoły do pracy? Tam nie uleczysz nerwów, oj nie! Nerwica to część naszego "ja"- pomyśl, nudno byś miała bez niej :evil: :wink:

Podbijać będziemy :ok: :ok:

behemocia

Post » Czw cze 07, 2007 23:58

ależ ja nie chcę iść do szkoły do pracy, wszystko, tylko nie to!!! widzę, co kilkanaście lat pracy w szkole zrobiło z mojej mamy :roll:

Wielbłądzio

Post » Pt cze 08, 2007 0:22

UFFF, to uratowałś już samą siebie!

behemocia

Post » Pt cze 08, 2007 10:13

taak :twisted: a już szczególnie nazbieranie sobie dziewięciu kotów jest najbardziej spektakularną emanacją instynktu samozachowawczego :twisted: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pt cze 08, 2007 12:37

Tak! Ach! Nie mogę Wielbłądzia jakoś pocieszyć.... co jak najbardziej rozumiem :)

behemocia

Post » Pt cze 08, 2007 22:51

może możesz pocieszyć: ile Ci przysłać :roll: :wink: ? i które sobie życzysz :wink: ? zaznaczam, że Bolusia, Ropek i Norcia nie są w ofercie, resztę możesz otrzymać nawet w pełnym zestawie :twisted:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]