półdługowłose rudaski na allegro

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon cze 04, 2007 22:30

masz rację, masz rację... tylko jak sprawdzić, czy w ekipie Allegro sa mądrzy kociarze, którzy umieją to sprawdzić (masło maślane :roll: ) :?: :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon cze 04, 2007 22:37

XAgaX pisze:masz rację, masz rację... tylko jak sprawdzić, czy w ekipie Allegro sa mądrzy kociarze, którzy umieją to sprawdzić (masło maślane :roll: ) :?: :)

Zatrudnić tam "naszych" :wink:
Zdaje się, ze pare osób z miau szuka roboty...
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Pon cze 04, 2007 22:41

w sumie proste rozwiązania jak zwykle najlepsze :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto cze 05, 2007 10:28

Może ktoś ten temat uznał za reklamę,ja myślałam wyłącznie o tym że z kotków które się już urodziły ,a trafiły by do świadomych ludzi z ''miał'' nie byłoby następnych powielanych i niechcianych miotów. :oops:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw cze 07, 2007 19:08

amyszko, z jednej strony masz rację, z drugiej, takich osób i miejsc oczywiście nie powinno się reklamować. Dziwna sprawa z tą dziewczyną- w nocy z poniedziałku na wtorek wysłałam jej "standardowy" list podobny do tego Ivette, i... zero reakcji :roll: Mam nadzieję, że Ivette pociągnęła dyskusję dalej i panienka przejrzała na oczy.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia]