masz rację, masz rację... tylko jak sprawdzić, czy w ekipie Allegro sa mądrzy kociarze, którzy umieją to sprawdzić (masło maślane )
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
Może ktoś ten temat uznał za reklamę,ja myślałam wyłącznie o tym że z kotków które się już urodziły ,a trafiły by do świadomych ludzi z ''miał'' nie byłoby następnych powielanych i niechcianych miotów.
amyszko, z jednej strony masz rację, z drugiej, takich osób i miejsc oczywiście nie powinno się reklamować. Dziwna sprawa z tą dziewczyną- w nocy z poniedziałku na wtorek wysłałam jej "standardowy" list podobny do tego Ivette, i... zero reakcji Mam nadzieję, że Ivette pociągnęła dyskusję dalej i panienka przejrzała na oczy.