Mam nadzieję, ze sie nie denerwujesz chłopaku??
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Slonko_Łódź pisze:..... Nic to- odeśpimy na emeryturze
Slonko_Łódź pisze:Wiem Dorotko, wiem.... Wiek emerytalny wydłużają.... A u mnie już na dotychczasowych warunkach nikomu z przodków się nie udało doczekać![]()
Slonko_Łódź pisze:Wiem Dorotko, wiem.... Wiek emerytalny wydłużają.... A u mnie już na dotychczasowych warunkach nikomu z przodków się nie udało doczekać![]()
Ja już też czekam... Prezes Paciorek (nie mylić z Druhem Boruchem) gadał rano jak najęty- całą drogę z domu do auta, podczas króciutkiego oczekiwania, powitania, wstawiania do samochodu.... Radia nie potrzeba na pewno jak się ma takiego kotaOn chyba miał jakiegoś syjama w rodzinie- i ta figura i ta niezamykająca się gęba
![]()
Magija pisze:Femka pisze:no to teraz już mogę odetchnąć z ulgą: UUUUFFFFFF
Dorota pisze:Magija pisze:Femka pisze:no to teraz już mogę odetchnąć z ulgą: UUUUFFFFFF
Ufff... to bedzie, jak kot u bechet wyladuje.
Slonko_Łódź pisze:Bechet!!!!!!! Ja rozumiem, że niewyspana jesteś- ale kurczę coś napiszJakieś "dojechał" czy "jest".... Bo my tu ze stresu.... no dobra- ja konkretnie- zjadłam 4 batoniki bounty i 3 grzanki z serem żółtym i majonezem... Tak zwane zajadanie stresów
A SIĘ ODCHUDZAM!!!!!
Magija pisze:Slonko_Łódź pisze:Bechet!!!!!!! Ja rozumiem, że niewyspana jesteś- ale kurczę coś napiszJakieś "dojechał" czy "jest".... Bo my tu ze stresu.... no dobra- ja konkretnie- zjadłam 4 batoniki bounty i 3 grzanki z serem żółtym i majonezem... Tak zwane zajadanie stresów
A SIĘ ODCHUDZAM!!!!!
a ja wręcz przeciwnie, nic nie jem tylko pazury obgryzam :roll:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 707 gości