287-już za bramą schroniska!dotarł do domu![*]29.IX.20 za TM

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 07, 2007 7:22

Prezes, trzymam kciuki za podróż do Domu :ok: i bardzo wszystkim dziękuję za pomoc. Czekam na relacje i już nie mogę się doczekać.
Mam nadzieję, ze sie nie denerwujesz chłopaku??
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Czw cze 07, 2007 7:23

Slonko_Łódź pisze:..... Nic to- odeśpimy na emeryturze :lol:

Optymistka :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw cze 07, 2007 7:33

Wiem Dorotko, wiem.... Wiek emerytalny wydłużają.... A u mnie już na dotychczasowych warunkach nikomu z przodków się nie udało doczekać :lol:

Ja już też czekam... Prezes Paciorek (nie mylić z Druhem Boruchem) gadał rano jak najęty- całą drogę z domu do auta, podczas króciutkiego oczekiwania, powitania, wstawiania do samochodu.... Radia nie potrzeba na pewno jak się ma takiego kota :lol: On chyba miał jakiegoś syjama w rodzinie- i ta figura i ta niezamykająca się gęba :lol: :lol:
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Czw cze 07, 2007 7:42

Slonko_Łódź pisze:Wiem Dorotko, wiem.... Wiek emerytalny wydłużają.... A u mnie już na dotychczasowych warunkach nikomu z przodków się nie udało doczekać :lol:

Nawet jak sie dozyje, to nie ma zadnej
gwaracji, ze czlowiek sie wyspi :lol:

Juz niedlugo kocisko w Krakowie bedzie!

Transporterek ma dobre zapiecie?
Znow zaczynam :oops:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Czw cze 07, 2007 7:43

Slonko_Łódź pisze:Wiem Dorotko, wiem.... Wiek emerytalny wydłużają.... A u mnie już na dotychczasowych warunkach nikomu z przodków się nie udało doczekać :lol:

Ja już też czekam... Prezes Paciorek (nie mylić z Druhem Boruchem) gadał rano jak najęty- całą drogę z domu do auta, podczas króciutkiego oczekiwania, powitania, wstawiania do samochodu.... Radia nie potrzeba na pewno jak się ma takiego kota :lol: On chyba miał jakiegoś syjama w rodzinie- i ta figura i ta niezamykająca się gęba :lol: :lol:

i przez tą niezamykająca się gębę sam mi się wprosił na zdjęcia :wink: Wygadał sobie dom kolega. Mnie zauroczył na śmierć - mamy juz maila od dr Garncarza, diagnoza symblaferon.
Bechet ślij mi konto.
Obrazek

Magija

Post » Czw cze 07, 2007 7:53

Transporter ma dobre zapięcie. Posprawdzałam wszystkie klamry dokładnie i zapięłam drzwiczki w dwie strony. Prezes też dokładnie sprawdził czy dobrze zapięłam- łapki wychodziły do klamerek cały czas :lol:

Magija- wcale Ci się nie dziwię :lol: On jest do zeżarcia po prostu :lol: A ja też mam straszną słabość do niezamykających się paszczy- dlatego Suffka to moja Córcia :wink: (i nie śmiać się kto wie o czym piszę bo słyszę :evil: :lol: )

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?

Slonko_Łódź

Post » Czw cze 07, 2007 7:56

no to teraz już mogę odetchnąć z ulgą: UUUUFFFFFF :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw cze 07, 2007 8:06

Femka pisze:no to teraz już mogę odetchnąć z ulgą: UUUUFFFFFF :D

:lol:
Obrazek

Magija

Post » Czw cze 07, 2007 8:35

Magija pisze:

Ufff... to bedzie, jak kot u bechet wyladuje.

Dorota

Post » Czw cze 07, 2007 8:38

Dorota pisze:
Magija pisze:

Ufff... to bedzie, jak kot u bechet wyladuje.

coś mi się wydaje, że już dojechali??

ale się denerwuję!!!!
Obrazek

Magija

Post » Czw cze 07, 2007 8:44

Bechet!!!!!!! Ja rozumiem, że niewyspana jesteś- ale kurczę coś napisz :evil: Jakieś "dojechał" czy "jest".... Bo my tu ze stresu.... no dobra- ja konkretnie- zjadłam 4 batoniki bounty i 3 grzanki z serem żółtym i majonezem... Tak zwane zajadanie stresów :evil: A SIĘ ODCHUDZAM!!!!!

Slonko_Łódź

Post » Czw cze 07, 2007 8:50

Śledzę wątek od początku. Nic nie pisałam, aby nie zapeszyć....

I co? Dojechał już? Jest? :D
Bechet, odezwij się, błagamy :lol:

lidkam

Od: Nie kwi 22, 2007 18:49

Post » Czw cze 07, 2007 8:51

Slonko_Łódź pisze:Bechet!!!!!!! Ja rozumiem, że niewyspana jesteś- ale kurczę coś napisz :evil: Jakieś "dojechał" czy "jest".... Bo my tu ze stresu.... no dobra- ja konkretnie- zjadłam 4 batoniki bounty i 3 grzanki z serem żółtym i majonezem... Tak zwane zajadanie stresów :evil: A SIĘ ODCHUDZAM!!!!!

a ja wręcz przeciwnie, nic nie jem tylko pazury obgryzam :roll:
Obrazek

Magija

Post » Czw cze 07, 2007 8:54

Magija pisze:
Slonko_Łódź pisze:Bechet!!!!!!! Ja rozumiem, że niewyspana jesteś- ale kurczę coś napisz :evil: Jakieś "dojechał" czy "jest".... Bo my tu ze stresu.... no dobra- ja konkretnie- zjadłam 4 batoniki bounty i 3 grzanki z serem żółtym i majonezem... Tak zwane zajadanie stresów :evil: A SIĘ ODCHUDZAM!!!!!

a ja wręcz przeciwnie, nic nie jem tylko pazury obgryzam :roll:

a jak Bechet nie odezwie się jeszcze przez 2 godziny to poodgryzasz sobie palce :D :D :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw cze 07, 2007 9:00

Dobra- idę do lodówki po czekoladę.... A jak i się już skończy całe jedzenie to wiem do kogo się zgłosić :lol: Magija- nie pozwolę, żeby Wam się zmarnowało :wink:

Slonko_Łódź

[poprzednia][następna]