Dagmara pisze:kasia95 pisze:O Boże ratuj jak ona chce mieć kotów dużo to niech wejzmie sobie z jakiejś fundacji np. Koci pazur a nie rożmnaża te niewinne stworzenia!Czy ona jest głupaia?
jaka zmiana nastawienia
To chyba dobrze?

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Dagmara pisze:kasia95 pisze:O Boże ratuj jak ona chce mieć kotów dużo to niech wejzmie sobie z jakiejś fundacji np. Koci pazur a nie rożmnaża te niewinne stworzenia!Czy ona jest głupaia?
jaka zmiana nastawienia
AniHili pisze:Dagmara pisze:kasia95 pisze:O Boże ratuj jak ona chce mieć kotów dużo to niech wejzmie sobie z jakiejś fundacji np. Koci pazur a nie rożmnaża te niewinne stworzenia!Czy ona jest głupaia?
jaka zmiana nastawienia
To chyba dobrze?
kasia95 pisze:Ja tez jestem zdziwiona sama z siebieAle już zrozumiałam.
Agata_2 pisze:kasia95 pisze:Ja tez jestem zdziwiona sama z siebieAle już zrozumiałam.
i dobrze.
A kiedy ja wysterylizujecie?
*anika* pisze:Agata_2 pisze:kasia95 pisze:Ja tez jestem zdziwiona sama z siebieAle już zrozumiałam.
i dobrze.
A kiedy ja wysterylizujecie?
i tak jeszcze zapytam...
co z kociakami?
z tego co pamiętam, kotka miała urodzić i odchować, a potem kastracja? (czy mi się pomieszało?)
macie dla nich domki?
XAgaX pisze:na szczęscie okazało się, że była to ciąża urojona, więc żadne kociaki nie przyszły na świat
kimi1 pisze:alez tu slodko![]()
![]()
ale juz wszystko wyjasnione, no tak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości