EwKo pisze:I zrozum tu człeku kota
My, ludzie, jestesmy na to zbyt ulomni...

Moderator: Estraven
EwKo pisze:I zrozum tu człeku kota
Dorota pisze:EwKo pisze:I zrozum tu człeku kota
My, ludzie, jestesmy na to zbyt ulomni...
EwKo pisze:Rzuciłam w Antoninę futrzaną piłeczką (wyjadała michę Klunia, a nie chciało mi się wstać, żeby gada przegonić) .
Tośka odniosła mi piłkę w zębach...
Mam jakieś takie niejasne przeczucie, że to starcie zakończyło się wynikiem 1:0. Dla kota...
EwKo pisze:Tośka odniosła mi piłkę w zębach...
Mam jakieś takie niejasne przeczucie, że to starcie zakończyło się wynikiem 1:0. Dla kota...
- ta... chyba że niewinny i zdumiony wzrok "aportującego" kota mówi: Chyba coś ci wypadło... przyniosłamnaya pisze:No co... W końcu lepsze to, niż samemu latać za myszkami i rzucać kotu, który patrzy jak na wariata... Wtedy dopiero jest głupioWiem co mówię
EwKo pisze:Ale... ale...ale... (takie kabaretowe "ale") wadą tą naznaczona jest Klunia: przynosi stare kartki zmięte w kulkę (ma taka jedną ulubioną - obrzydliwą, wymemłaną, obślimtoloną i do tego różową - fuj
)
EwKo pisze:Wczoraj kupiłam czereśnie. Dziś znalazłam je rozwleczone po całym mieszkaniuPodejrzewam Klunkiego
(Ryśka dalej nie wypowiedziała sie w sprawie przejęcia Q. w wakacje
)
Mela zrzuciła pilota ze stołu (znaczy - m.in. pilota), wysypały się z biedaka baterie. Wiecie jak fajnie wyglada kot, grający paluszkami w nogę?
Doroto, książki mamy i wujka też mamJeśli idzie o papiery, straszny ze mnie chomik
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, MB&Ofelia, Nul i 233 gości