Ogrodowe koty - czas sterylek:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 02, 2007 21:36

Prysznic fajna sprawa. Moje doroślaki uwielbiają popijać wodę po naszym kąpaniu 8O :roll:

Pani była dziwna, bo wyglądało tak jakby szukała kotka, który jej właśnie zginął - zaginął a nie nowego domownika.

Oskar to niech się lepiej pośpieszy z tym domkiem, bo ja już mam nerwicę od tego szukania go i wyciągania z zakamarków :?
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob cze 02, 2007 22:03

:) napewno znajdzie domek.. to wyjątkowy miot.

A owa Pani może powinna wstrzymać się z przygarnięciem nowego domownika.. jakoś to dziwnie brzmi.. szukać byłego kota w oczach nowego ;/
Chyba wierzy iż koty maja 9 żyć...

Rewka

Od: Wto maja 22, 2007 7:49

Post » Sob cze 02, 2007 22:35

Rewka pisze:Lim...a czytaliśmy ostatnio, że koty same sobie domek wybierają, ciekawe jaki domek wybierze (wybrał Oskar):P

Prosze nie pisz tak bo znowu bedzie nagonka cudownych cioc ;) ze on juz wybral tylko jedza sie uparla i go nie bierze :twisted:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Sob cze 02, 2007 23:28

:lol:
Ciut im by tam ciasno było..ale w kupie raźniej :P

Tyle Cioć trzyma kciuki za domek dla Oskara, iż napewno wkrótce znajdzie się ten najlepszy..

Rewka

Post » Nie cze 03, 2007 12:45

Rewka pisze::lol:
Ciut im by tam ciasno było..ale w kupie raźniej :P

Tyle Cioć trzyma kciuki za domek dla Oskara, iż napewno wkrótce znajdzie się ten najlepszy..

Rewko, tym razem Aassiiaa to o sobie pisała. Ona ma tylko jedną kotkę Piękną - fota u niej w podpisie.

Do mnie na wakacje zjeżdża stareńki kocurek koleżanki, zadomowiony już u mnie ale i z nim się robi już tłoczno, choć on woli posypiać w szafie niż się pod nogami plątać. Dodać do teg Oskara to już niestety mogą być nieporozumienia w domu :(

No ale dla poprawy nastroju ostanie zdjęcia tulaka :D

Obrazek Obrazek
Obrazek

LimLim

Post » Nie cze 03, 2007 21:22

heh.. wiem wiem.. :)
Przecież widzieliśmy jaki u Was tłum :D a Kociaczki wcale nie przecinki. Nasze to jeszcze chucherka, a jednak robią zamieszania za całe przedszkole :D

Rewka

Post » Nie cze 03, 2007 21:37

Rewka pisze:heh.. wiem wiem.. :)
Przecież widzieliśmy jaki u Was tłum :D a Kociaczki wcale nie przecinki. Nasze to jeszcze chucherka, a jednak robią zamieszania za całe przedszkole :D

Upodobniły się do ukochanej pańci 8) :lol:
Obrazek

LimLim

Post » Pon cze 04, 2007 10:30

:lol: :lol: :lol:

aassiiaa

Post » Pon cze 04, 2007 15:42

Zmieniłam Oskarkowi zdjęcie w ogłoszeniu na to z ozorkiem, może coś pomoże :roll:

I parę słów od p. Magdy :D opiekunki Maji - MELI

Witam.
Minęły już dwa tygodnie odkąd Mela jest z nami. Mela jest już naszym kotem w pełnym tego słowa znaczeniu. Wszystko już wie, wszystko zna i zaczyna poznawać przestrzeń poza domem. Pomalutku. Jest wesoła, ładnie zajada, ZAWSZE załatwia się w kuwecie. Muszę ją tylko pomalutku oduczyć przytulania i spania na klawiaturze podczas, gdy pracuję. Ja ją [i]rozumiem, jest malutka i musi się poprzytulać i pougniatać mnie przed snem, ale ja muszę pracować. Jest dość "kumata" to się z pewnością nauczy, że może sobie spać na biurku, ale nie na klawiszach. Ogólnie jest nieźle. Gorzej mają się stosunki z Manią. Chociaż i na tym polu zauważyłam już pewne oznaki melanizacji. Wczoraj Mania siedząc mi na kolanach tylko raz machnęła na małą łapką. W ogóle weszła mi na kolana pierwszy raz od 2 tygodni. Biedna. Nadal brzydzi się Meli. Po troszku coraz mniej, ale jednak. Dzisiaj rano obie jadły razem w kuchni w odległości 1 metra od siebie. Mania skończyła szybko i z syczeniem wyszła. Ale zdarza jej się nawet z zaciekawieniem chwilkę powąchać małą, jak ją trzymam pupą do Mani. Manię przeraża pyszczek Meli. Nie wiem dlaczego, bo Mela ma ładny pyszczek. I ten pyszczek nawet nie prycha. No cóż...mam nadzieję, że Mania pęknie. Liczyłam, że stanie się to prędzej, ale niestety...szkoda.
Ogólnie jest dobrze. Liczę, że będzie jeszcze lepiej,
[/i]
Obrazek

LimLim

Post » Wto cze 05, 2007 9:36

no to mamy poumawiane spotkania z domkami wiec kciuki :):)

aassiiaa

Post » Śro cze 06, 2007 8:07

Jedno spotkanko odbylo sie wczoraj, drugie dziasiaj - pozniej decyzja (zakochanych juz po uszy ciotek) i Słodziak bedzie mial domek :lol: :lol: :lol:

aassiiaa

Post » Śro cze 06, 2007 13:19

A tu zapraszam do podziwiania kolejnych zdjęć Matyldy - DYMKI. Zobaczcie jakie obie kicie są uśmiechnięte. :D :D :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

LimLim

Post » Czw cze 07, 2007 20:29

No i Słodziak poszedl do swojego domku :lol:
Tutaj jego watek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=61255

aassiiaa

Post » Pt cze 08, 2007 10:08

Szczęśliwie wszystkie dzieciaki-kociaki znalazły dobre, kochające domki :spin2:

Majka - matka się nie pokazuje, :roll: ale ktoś w nocy michę do czysta wylizuje :D
Obrazek

LimLim

Post » Śro cze 20, 2007 18:41

Ponownie chwalimy się pięknymi zdjęciami Dymki i jej rodzinki :D

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

LimLim

[poprzednia][następna]