Wzięta ze schronu, po 5 latach oddana z powrotem szuka domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 03, 2007 19:18

wyszłam z domu i schowałam miski, coby nie wyjadały sobie nawzajem...
wracam..... Bolo w przedpokoju, Blimsi niet...se myslę "pewnie siedzi w kanapie"..... wyjełam Bolowi żarełko suche- takie urinary i dental together. Podjadła kocina. Teraz myślę " obudzę Blimsię". Niech lata wieczorem a nie w nocy. Otwieram kanapę, szperam łapą, szperam...nie ma... co jest :?:
idę do kuchni a tam..... Blimsia kończy właśnie Bolasowe suche.... 8O
a jej suche na "delikatny przewód pokarmowy" nie ruszony :evil:
chyba wymieszam te dwie karmy razem, nie ma już siły na pilnowanie "tylko dwójki kotów" :roll:
Bolesław
Obrazek

agueska

Od: Śro gru 21, 2005 8:47

Post » Nie cze 03, 2007 19:54

agueska pisze:idę do kuchni a tam..... Blimsia kończy właśnie Bolasowe suche.... 8O
a jej suche na "delikatny przewód pokarmowy" nie ruszony :evil:
chyba wymieszam te dwie karmy razem, nie ma już siły na pilnowanie "tylko dwójki kotów" :roll:

Sprytna dziewczyna :D :D :D :D :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Nie cze 03, 2007 23:21

Nosek Blimsi jest po prostu do zacałowania na smierć :)

Obrazek

Ależ ten świat ciekawy

Obrazek

"mówiłaś cos do mnie?"

Obrazek

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie cze 03, 2007 23:38

No piękna jesteś, Mordeczko! :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Moja mała Lolunia 07.03.2009 [']

Monisek

Od: Śro gru 27, 2006 13:15

Post » Pon cze 04, 2007 0:01

Bez kitu zajefajna z niej kicia :ok:

j_a_d

Od: Śro maja 16, 2007 0:32

Post » Pon cze 04, 2007 0:09

ślicza KICIA :1luvu:

ElaKW

Od: Śro mar 05, 2003 15:50

Post » Wto cze 05, 2007 7:29

dawno nkt do nas nie zagląda, a my tez nie mamy czasu...
trochę wieści

pisałam wcześniej, że kotka charakterna..... chrakterna to ona jest , ale w gębie :lol:
dzisiaj chwyciłam chudzielca, coby podciąć pazurki ( krzesło w kuchni lewdo zipie, Bolas w drapak, a Blimka w krzesło obok ). Pyskówkę odstawiła ostrą, trochę popłakała a pazurki obcięte.... :D no nie wszystkie, bo nie chcę jej za bardzo stresować....
nie drapnęła mnie, nie ugryzła.....tylko psioczyła pod tym swoim ślicznym nochalem....
A czemu wetkę drapnęła wtedy nie wiem... 8)
No i znalazłam sposób na to by się wyspać rano....chowam ręcę pod kołdrą, Blimcha zawiedziona.....kładzię się koło poduchy i mrauczy :?
Bolesław
Obrazek

agueska

Post » Wto cze 05, 2007 7:52

A jak zdrówko waćpanny? zapalnie jelit poszło juz w zapomnienie?

Co do chowania rąk pod kołdrą to jest dobry pomysł pod warunkiem, że kociuch z pięknym , zadartym noskiem nie wpadnie na ten sam pomysł co moja Zuza tzn delikatne drapanie jednym pzurkiem po całej reszcie, która schowana nie jest. Nigdy mnie nie zadrapała w ten sposób, bo jest bardo delikatna wtedy, ale efekt osiąga błyskawicznie, chocby była 5 rano a kota zebrało na pieszczoty :D

Tweety

Post » Śro cze 06, 2007 0:00

Blimsia szuka domku, w końcu ileż można byc na wczasach i nadużywać gościnności :)

Tweety

Post » Śro cze 06, 2007 8:37

Takie piękne zielone oczy :)
Gdzieś jest ludzka połówka Damy, podbijam, zeby ten ktoś wiedział, że Blimsia czeka już na swojego człowieka i to nie 5 lat, lecz do końca życia.
Koty, które w życiu coś już przeszły i wiedzą, jakim cudem jest mądra miłość ZAWSZE :) tak bardzo mocno, mocno potrafią kochać :)
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Śro cze 06, 2007 8:43

a poza tym jak mozna nie chcieć mieć w domu kociuszki z takim pięknym, zadartym nochalkiem??

jak tam idzie aukcja na allegro? jakieś zapytania?

Aguesko, jak zdrowie szanownej waćpanny Blimsi?

Tweety

Post » Śro cze 06, 2007 13:07

Moja Opal ma zadarty nosio :)
Takie kotki są bardzo opiekuńcze, co wieczór musimy się meldować z czystymi rękoma i uszami :wink:
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Czw cze 07, 2007 5:22

Blimka właśnie przytuliła się do mnie i domaga się głasków... :D
wiadomo 5 rano :twisted:
ze zdrówkiem zdecydowanie lepiej.....martwi mnie tylko jakieś 3 razy dziennie qpki, tyle że one są w miarę normalne :wink:
Bolasek robi raz dziennie, może u innych kotów są częściej nie wiem...
no ale Mała je przeogromnie ilości....swoje mokre, swoje suche i Bolasowe suche...mnie sie wydaje, że ona cały czas coś przekąsa 8O
tasiemca raczej nie ma, bo mam z tym doświdczenie i raczej odkryłabym to, zresztą była odrobaczana :wink:
ulubione miejsce jak nie je,nie podjada trawki i nie jest głasakana to środek kanapy :evil: w pościeli
pozdrawiamy i myślimy,że w drugie połowie czerwca będzie strylka :roll:
Bolesław
Obrazek

agueska

Post » Pt cze 08, 2007 6:31

No i wczoraj znowu odwiedzili mnie po drodze Ci sami znajomi co byli tydzień temu....
Kumpela popatrzyła na Blimkę i powiedziała, że troszke przytyła....
Kręgosłup już jej nie wystaje spod skóry :D
Blima jeszcze raz powtórze nie ma żadnych lęków przed ludzmi.....no i jest śliczna, co amma opisywć, przeciez zdjęcia są :)
Bolesław
Obrazek

agueska

Post » Pt cze 08, 2007 8:42

jak wsuwa jak odkurzacz i ma dobrą przemianę materii to cos z tym w sobie zrobić musi :) Jeżeli na wygląd kupki są ok to chyba nie ma powodu do zmartwień.
A że Blimsia jest śliczniutka to nie trzeba nikogo przekonywać :) Takie nochalki to rarytas :)

Tweety

[poprzednia][następna]