Zycie na krawędzi lodówki, już nie, Muszeńka w domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto maja 29, 2007 6:51

Pysio do zacalowania :1luvu:
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Wto maja 29, 2007 19:56

dziewczynki wróciły z wielkiej wyprawy do lecznicy, mają testy białaczkowe ujemne sfinansowane dzięki Leence :kotek: :1luvu: , oraz Muszka dostałą "cukierek" na przerwanie rujki, bo chyba pojedzie w piątek do schroniska dziękujemy tutaj pewnej promiennej, aczkolwiek tajemniczej Cioci za pomoc
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Wto maja 29, 2007 20:01

Dziewczynki w drodze do lecznicy dały piękny koncercik :D Za Magicmadą jak szła do samochodu oglądali się wszyscy na osiedlu :ryk:
W lecznicy już mnie nie było, ale ponoć też się działo :D
Ja przyszłam na sam koniec, Billy zrelaksowana, wyciągnięta na Magicowych kolankach to słodki widok :D

Gratuluję Wam "zdanych testów" dziewczynki :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto maja 29, 2007 20:08

Dzięki oczywiscie również dla Mokki i Macka za transoport i serce a dla Mokki za towarzystwo;)
Obrazek

magicmada

Post » Wto maja 29, 2007 20:15

magicmada pisze:Dzięki oczywiscie również dla Mokki i Macka za transoport i serce a dla Mokki za towarzystwo;)
Magic pamiętaj że my bezinteresowni nie jesteśmy 8) Maciek coś przez sen ostatnio mówi: tar... tarrrrr... ta.... tar.... taaaaaa :D

mokkunia

Post » Wto maja 29, 2007 20:21

mokkunia pisze:
magicmada pisze:Dzięki oczywiscie również dla Mokki i Macka za transoport i serce a dla Mokki za towarzystwo;)
Magic pamiętaj że my bezinteresowni nie jesteśmy 8) Maciek coś przez sen ostatnio mówi: tar... tarrrrr... ta.... tar.... taaaaaa :D

dobrze, dostaniecie tarte i obiad, nie martwcie się
Obrazek

magicmada

Post » Wto maja 29, 2007 20:23

magicmada pisze:
mokkunia pisze:

To sie nazywa... wymuszanie :ryk:

Dziewczynki ciesze sie ze testy zaliczone :D
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Wto maja 29, 2007 20:49

goska_bs pisze:
magicmada pisze:
mokkunia pisze:

to się nazywa bezintersowność 8) i łeb do interesów 8)

mokkunia

Post » Śro maja 30, 2007 8:52

dobrze, że testy ok :D to chyba największy niepokój Ci, Madzia, przeszedł, co? :)

czyli : za dwa dni Muszka będzie wyd-Muszka gin-Ekologiczna ? 8)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro maja 30, 2007 18:09

Georg-inia pisze:czyli : za dwa dni Muszka będzie wyd-Muszka gin-Ekologiczna ? 8)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Ale piękny prezent Muszka będzie miała na dzień dziecka :D

mokkunia

Post » Śro maja 30, 2007 18:43

mokkunia pisze:
goska_bs pisze:
magicmada pisze:
mokkunia pisze:

to się nazywa bezintersowność 8) i łeb do interesów 8)

taaa obiecanki cacanki :wink:
a Magic gotuje wyśmienicie!
Dziewczynki, bardzoi się cieszymy z wyników :)
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt cze 01, 2007 20:46

Muszka już po sterylizacji, dziękuję bardzo Słonko i jej TŻ za pomoc w transporcie do schroniska w godzinach porannych, naprawdę była to wielka pomoc oraz dziękuję Alanowi za wspaniałe portrety moich kotów. :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: w liczbie czterech, bo nawet Muszka się na portet załapała. Muszak po sterylce zachowuje się jakby sterylki nie było, ale jest podminowana, chodzi i warczy na mumie a nawet je gania. Teraz została przymusowo wzięta na kolana niech się trochę wyciszy.
Obrazek

magicmada

Post » Pt cze 01, 2007 20:57

No to bardzo dobrze, że wszystko oki! Niech się nawet złości byleby się dobrze czuła :lol: Muszka jest przepiękną panienką- ma takie urocze kropeczki koło nosa, smukłe długaśne nogi i jest gadułką :lol:

A Alan to Twoje koty Madziu kocha miłością absolutną i bezgraniczną :lol: Już mi smęci kiedy pojedziesz na wakacje i będziemy do nich chodzić :lol: :lol: Bo Dziewczynki- Masza i Ofelia- to idealni kompani do zabawy :lol: Kubuś w tym czasie próbował podkradać nie swoje jedzenia a Syberyjka zwiać z łazienki :lol: Oj- szalony i radosny to był czas :lol:
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Sob cze 02, 2007 19:40

Muszuś, Billy jak się czujecie?
Może jakieś nowe fotki z wolności Magic? :)

mokkunia

Post » Sob cze 02, 2007 19:51

dzięki Słonko raz jeszcze;)
A dziś trochę o Billy, która od wczoraj na stałe korzysta z uroków wolności
Billy okazuje się być szalejącym zabawowym kotem, który ładnie się bawi, co w Krainie Mumii, rzadko spotykany niestety widok. Aha, i okazało się rano, że Muszka się boi Billy, ale na szczęście się już Muszka oswoiła.
Billy obserwowała dziś Ofelię, egipską boginię:
Obrazek
Potem postanowiła też posiedzieć na cokoloe, ale do posągowej Ofelki troche jej brakuje
:wink: Obrazek
Obrazek
w ogóle jest marnym obiektem fotograficznym, tu np miał być portret:
Obrazek

Natomiast Muszka, po wczorajszej sterylce po której szlala jak stado bynajmniej nie muszek, ale kąśliwych piranii, kiedy to niemiłosiernie pohratała mi reke, (moja wina, usiłowałam ja ubrać w niezbyt ładny strój po sterylce), dzis głównie spi i znów rozmysla
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnie zdjęcie to koty o poranku łapczywie spijające miód z promieni słońca
8)
Ostatnio edytowano Sob cze 02, 2007 19:58 przez magicmada, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

magicmada

[poprzednia][następna]