Femka pisze:czy Wy nie moglibyście tego kotka czasami karmić? Rozumiem, że nie jest lekko, ale to już zakrawa na znęcanie![]()
![]()
przecież karmią i jak widać całkiem naturalnym jedzeniem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:czy Wy nie moglibyście tego kotka czasami karmić? Rozumiem, że nie jest lekko, ale to już zakrawa na znęcanie![]()
![]()
Magija pisze:Femka pisze:czy Wy nie moglibyście tego kotka czasami karmić? Rozumiem, że nie jest lekko, ale to już zakrawa na znęcanie![]()
![]()
No tak, taniej by mi wyszło na suchym chlebie. No nic oszczędna nie jestemFemka pisze:Magija pisze:Femka pisze:czy Wy nie moglibyście tego kotka czasami karmić? Rozumiem, że nie jest lekko, ale to już zakrawa na znęcanie![]()
![]()
kot na ziemniakach![]()
![]()
normalnie skandal
mokkunia pisze:No tak, taniej by mi wyszło na suchym chlebie. No nic oszczędna nie jestemFemka pisze:Magija pisze:Femka pisze:czy Wy nie moglibyście tego kotka czasami karmić? Rozumiem, że nie jest lekko, ale to już zakrawa na znęcanie![]()
![]()
kot na ziemniakach![]()
![]()
normalnie skandal
![]()
Femka pisze:Magija pisze:Femka pisze:czy Wy nie moglibyście tego kotka czasami karmić? Rozumiem, że nie jest lekko, ale to już zakrawa na znęcanie![]()
![]()
kot na ziemniakach![]()
![]()
normalnie skandal
Magija pisze:Femka pisze:Magija pisze:Femka pisze:czy Wy nie moglibyście tego kotka czasami karmić? Rozumiem, że nie jest lekko, ale to już zakrawa na znęcanie![]()
![]()
kot na ziemniakach![]()
![]()
normalnie skandal
do TOZu to zgłosić - zdjęcie jako pocztówkę wysłać!
cortunia pisze:Mokkunia a ile one mają??
bo zacznę się martwić ze moje takie chudziaki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości